ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:04 декември 2018 г
Посещения: 2212

Интервю в ТВ Европа: Новата професия МЛМ Предприемач

ТВ Европа и предаването "Business Daily" с водещ Димитър Вучев бяха първите, които подкрепиха нашата мисия да популяризираме професията МЛМ Предприемач в България. В интервюто си по телевизията успях да представя ползите на професията ни и индустрията Мрежов маркетинг. Пред нас стои дълъг път, в който да покажем на повече хора как могат да започнат още днес да увеличават дохода си без да предприемат финансови рискове. Научете повече по темата от интервюто и го споделете в социалните мрежи, за да стигне до повече хора. Легалният Мрежов маркетинг дава изключителна възможност за развитие на обикновенния човек и за това е необходимо да разкажем на цяла България!

Видео материал към статията:

Мрежовият маркетинг е подкатегория на индустрията Директни продажби. Това е индустрия, която съществува вече повече от 100 години и в която доходи изкарват над 100 млн. човека по света. В същото време е възможно вие и по-голямата част от хората в България за първи път да чувате за нея. Най-често Мрежовия маркетинг се бърка с продажби по каталог за малки печалби или нелегални схеми. Всичко това е мит и е време и вие да научите повече информация за това. 

Какви възможности дава Мрежовият маркетинг

Мрежовият маркетинг, или Маркетинга на много нива, дава възможност на човек да изгради потребителска мрежа за компанията, с която е избрал да си партнира, като в следствие на това получава дивиденти върху оборота всеки един месец. Колкото по-голяма мрежа от потребители и обороти създаде, толкова повече дивиденти ще получава, като ограничение в това не се налага.

Тъй като производството и доставката на продуктите се поема от компанията, сътрудникът/предприемач не отделя средства или време в обслужване, а негова задача е само създаването на пазара, тоест - рекламната кампания. Всичко, това означава, че всеки може да започне да изгражда своя система за доход, без да поема финансови рискове, като просто споделя информация за компанията и нейните продукти със заинтересувани да разберат повече хора.

Новата професия МЛМ Предприемач

През годините от както индустрията съществува, множество хора постигнаха освен допълнителни и основни дохода в Мрежовия маркетинг. Това започна постепенно да привлича и по-сериозни хора от бизнеса, които видяха в модела на Мрежовия маркетинг средство да изкарват същите пари, а дори и повече, но не за сметка на постоянно натоварена работа, както е в традиционния бизнес.

Идвайки в индустрията, тези хора започнаха да създават свои системи на работа, обучителни модели и инструменти, които превърнаха бизнеса ни в нова професия. В днешно време се знае - ако искаш да постигнеш сериозни резултати е необходимо да се обучаваш и да прилагаш точни стъпки. За целта е необходимо да сте част от изградена система и успешен екип, както и лоялна компания. Направете своя избор внимателно!

Заключение

МЛМ Предприемач е нова професия, която дава възможност на човек да изгради кариера за цял живот без значение от нивото му на образование, стаж и т.н. Професия, която може да ти дава стил на живот, с който да се гордееш и за който на вероятно мечтаеш. Привично за професията са пътуванията по луксозни дестинации, високите доходи, повече свободно време, контрол над това къде и кога да работиш, множество приятелства и какво ли още не. Все неща, за които повече хора днес мечтаят. Поради тази причина моята мисия е повече хора да разберат за легалния Мрежов маркетинг и да започнат да го използват, за да подобрят живота си. Ако и ти смяташ така, сподели статията като използваш бутоните по долу и напиши коментар. Желая успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: