Обучения

Моите обучения за бъдещи професионалисти

РЪКОВОДСТВО ЗА ОТКРИВАНЕ НА КАНДИДАТИ ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Стандартна цена: | 14,90 лв.

Ръководство с конкертни съвети и шаблони за водене на разговори с кандидати в социалните мрежи така, че да станат ваши партньори. Научете как да откривате и разговаряте с кандидатите си в социланите мрежи така, че да имате повече представяния и повече нови партньори.

НАТИСНИ И НАУЧИ ПОВЕЧЕ!

СТАНИ ЕКСПЕРТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Стандартна цена: | 249,00 лв.

Купете сега само за: | 129,90 лв.

Обучителна програма “Стани експерт в социланите мрежи“ ще ви научи как да направите профила си привличащ и да създавате съдържание така, че да намирате качествени кандидати за своя Мрежов бизнес. Това е пълноценно почти 6 часово обучение проведено на живо и разделено на 3 части със специални гости.

НАТИСНИ И НАУЧИ ПОВЕЧЕ!

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ С НАСТАВНИК ОТ "МЛМ В БЪЛГАРИЯ"

Стандартна цена: | 30 лв. - 60 лв.

Насрочете своята лична консултация с наставник от екипа на "Мрежов бизнес в България" още сега! Личните консултации са доказан метод за напредък в бизнеса и са една велоколепна инвестиция, която ще ви помогне по-бързо да постигнете желаниете си резултати. Изберете наставник от екипа на "Мрежов бизнес в България" и запазете час още сега!

НАТИСНИ И НАУЧИ ПОВЕЧЕ!

8 ТАЙНИ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

Стандартна цена: | 9,90 лв.

Тази електронна книга ще ви помогне по-бързо да достигнете нови нива в бизнеса си, научавайки тайните навици на професионалистите в Мрежовия маркетинг и прилагайки ги, независимо в коя компанията сте!

НАТИСНИ ТУК И ПОЛУЧИ КНИГАТА!

СТАРТИРАЙ УСПЕШНО В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

Стандартна цена: | 149,90 лв.

Курсът е подходящ както за начинаещи в Мрежовия маркетинг така и за хора с повече опит, които търсят успешен модел за развитие. Към курса ще откриете 8 подробни видео урока и Работна тетрадка, които ще ви помогнат по-бързо да достигнете нови нива в кариерата на вашата компания.

НАТИСНИ ТУК И ПОЛУЧИ КУРСА!

Безплатни МЛМ тренинги

ГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ВИДЕА В МОЯ YOUTUBE КАНАЛ