ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:12 август 2018 г
Посещения: 2909

Не преувеличавайте във вашия Мрежов бизнес!

Преувеличавате ли често, когато представяте вашата възможност или продукти? Ако го правите, внимавайте! Това може да се окаже една от най-големите ви грешки. Моето наблюдение през годините сочи, че повечето нови представители в професията МЛМ Предприемач преувеличават постоянно и това води до сравнително по-несериозно отношение от околоните към тяхната възможност и продукти. Ако трябва да съм честен смятам, че това води и до по-несериозно отношение към цялата ни професия и индустрия. Научете се да бъдете професионалисти и да не преувеличавате от тази статия и видеото към нея. Гарантирам ви, че това ще привлече към вас много повече заинтересувани кандидати.

Видео материал към статията:

Директните продажби и Мрежовият маркетинг в днешно време дават възможност на над 100 млн. човека по света да станат професионалисти в една нова професия - МЛМ Предприемач, даваща им възможност да изградят повече свобода и независимост в живота си. Много от тези хора имат добри допълнителни доходи, а част от тях и впечатляващо високи основни доходи. Това е невероятна професия учеща ви на най-различни умения, които ползвате цял живот. Толкова много ползи има, а в същото време е толкова неразбрана и обхваната в митове.

Защо често новите сътрудници преувеличават?

Една от главните причини е, че повечето нови представители започват бизнеса си с голям ентусиазъм и бързайки да достигнат до големи успехи те преувеличават всичко свързано с тяхната възможност и продукти. Това наистина може да бъде най-голямата им грешка! Те често започват да обещават на кандидатите си бързи и лесни печалби, бляскав живот, доходи без да се работи и какво ли още не с единствената цел да ги запишат в бизнеса. Сами разбирате, че подобен подход създава повече негатив отколкото позитиви.

Помислете, ако създадете един преувеличен свят в главата на кандидата си, когато вземе решение и стартира дали това няма да обърне каруцата при появата на първите трудности? Няма ли да се почувства измамен? И може би с право? Разбира се, случвало се е на всеки от нас да преувеличава, както с бизнес възможността си, така и с продуктите - особенно за здраве. Обещания за пълно изцерение и то от крайно некомпетентни нови представители. Понякога съм чувал абсурдни неща. Редно ли е така да постъпваме и по този начин да вредим на своя имидж, както и на този на цялата ни професия?

Ако желаете да станете професионалист, моят съвет към вас е: научете се да правите разлика между професионално представяне на възможностите и ползите на продуктите и преувеличаване с цел покупка или регистрация. Всеки от вас, който разбира защо е в този бизнес знае, че това което носи дългосрочен успех са хората, които идват и остават.За да дойдат те имат очаквания, а за да останат ги сравняват с реалната картина и това определя тяхната увереност в бъдеще. Вашата роля е, когато представяте да поставите правилно техните очаквания. Да, знам, че вашата компания предоставя уникална възможност човек да промени живота си и да преуспее, както са го направили много хора до сега, но все пак намерете начин чрез поведението и думите си да представите това по правилен начин.

Често на своите срещи с хора и събития за представяне на бизнеса си аз казвам, че лесен и бърз успех, който да бъде дълготраен няма. Човек е нужно да положи необходимите усилия за това. Да, има много хора, които са пример за великолепни успехи, но те са платили цената с труда си, упорство, лишения и излизане от зоната си на комфорт. Например, когато аз започнах своя бизнес, това върху което се съсредоточих бяха действията. Вярвах в големия успех, но знаех че трябва активен труд. Все пак, това не ме изплаши, защото исках този успех. Резултатите не закъсняха и още на петия месец достигнах доход от над 1,300лв. и над 2,000лв. на месец след една година. Възможно ли е? Да! Лесно ли е? Не! Всеки ли ще го направи? Естествено, че не! А от кого зависи...

Моето мнение е, че всеки може да успее чрез Мрежовия Маркетинг стига да реши да плати цената. Обучения, присъствие, голямо количество действие - едни от нещата, които влизат в цената. С продуктите е същото - "За да имат ефект върху теб е необходимо да се ползват в това количество, редовно и в необходимата продължителност". Когато представите така нещата ще забележите, че много повече хора ви взимат насериозно. Много повече хора са готови не само да започнат истински бизнес - те виждат във вас човек, който ще им казва винаги нещата реално. Така създавате доверие към себе си, към компанията ви и към професията като цяло.

Заключение

Целта в нашият бизнес като професионалисти е да покажем на хората една реална картина, на базата на която те да направят най-правилният избор за тях. Ако един човекът е амбициозен думата "труд" няма да го изплаши, а напротив ще го предизвика да го направи. От друга страна, ако човекът не е готов да изгражда бизнес не се опитвайте да го впечатлите с преувеличения. Не се опитвайте да обещавате излекуване на всяка цена, защото не е редно. В подобни случаи ще навредите на себе си и взаимоотношенията си. Научете се да изслушвате кандидатите си и на всеки да давате това, от което има нужда на дадения етап. Не правете най-голямата грешка в нашия бизнес - преувеличаването. Бъдете професионалисти! Желая ви успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: