ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:24 юли 2018 г
Посещения: 2172

Защо да станете професионалист в Мрежовия бизнес!

Какво значи професионалист и защо да станете такъв в Мрежовия маркетинг? На този въпрос ще ви отговоря в тази статия. Първо, искам да уточним нещо много важно - професионалиста е този, който постига големите резултати във всяко едно нещо. Професионалните футболисти играят на терена, а всички останали гледат от трибуните, нали така?

Всички сме чували за успешни истории в Мрежовия маркетинг, който ни вдъхновяват и ни се струва, че бизнеса е много лесен, но истината е, че тези вдъхновяващи лидери, някога в живота си са избрали да станат професионалисти. Това е решение. Когато човек реши да стане професионалист, той започва да се обучава и не се спира пред нищо докато не успее. Вижте повече по темата в статията и видеото и нея.

Видео материал към статията:

Често чуват от новите си партньори в бизнеса думите "Дано да успея". За мен това са думи на човек, който не разбира, че успеха е избор. Да, точно така. Успеха е избор, защото ние избираме дали да се обучаваме и да действаме безотказно към целите си. Ние избираме да станем професионалисти или не. Замислете се. Когато един човек започне да учи за лекар дали си казва "Дано да стана лекар". Той знае, че щом учи и практикува, и щом го прави достатъчно, той неминуемо ще стане такъв. Същото е и в Мрежовия маркетинг. Тъжното е, че повечето хора не разбират това и скоро намират някоя малка причина да се откажат, казвайки "това не работи".

Има няколко действия на професионалистите в Мрежовия маркетинг, които те правят, затова ако и вие искате да станете такъв изучете ги и ги прилагайте:

  1. Редовно ползват продуктите на своята компания и са най-големите им фенове. Това изпълва думите им с увереност и интересни преживявания;
  2. Посещават абсолютно всички събития на екипа и компанията си без да си търсят извинения. Те разбират, че дават личен пример на екипа си със своите действия;
  3. Всеки ден говорят минимум с 1-2 човека за своята бизнес възможност и продукти. Те разбират, че постоянството води до резултат;
  4. Следват екипната система на работа на 100%, защото това показва на партньорите им, че знаят пътя към успеха;
  5. Имат 5 или повече редовни клиента, на които предоставят продуктите си и се възползват от техните препоръки;
  6. Всеки ден отделят време за самообучение чрез четене на книги, гледане на видеа и материали за успех. Четенето за професионалиста е като въздуха, който дишат;
  7. Умеят и редовно промотират компанията, екипа си, системата си на работа и обучение, спонсора си, продуктите и т.н.;
  8. Изпълняват стриктно поетите си ангажименти и се стремят да носят отговорност. Отговорността ги прави Лидери!;

Тези основни правила са това, което професионалистите правят, за да бъдат такива. Как да станете професионалист? Просто приемете, че това е вашия път и няма връщане назад. Изгорете в съзнанието си всички спасителни мостове и изберете следния начин на мислене "Или ще успея или ще падна в опит да постигна това".

Заключение

В заключение искам да ви кажа едно: ако искате големи резултати от вашия Мрежов бизнес, то отнесете се към него така, както очаквате той да ви награди. Обучавайте се, присъствайте, водете с личен пример и си дайте време. Професионалист не се става за месец или дори година. Опита, който ще натрупате по пътя ще ви направи уверени и способни да водите други хора към техните цели. Желая ви успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: