ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:17 юни 2018 г
Посещения: 3451

Как бързо да развиваме своя МЛМ бизнес?

Може би мечтата на всеки човек, когато започне своя Мрежов бизнес е да достигне бързо до успеха. Повечето хора идват в нашата професия с нагласата, че това е начин за бързо забогатяване. А дали това е така? Определено бих казал, че бързите резултати в бизнеса са възможни и има много примери за това. Все пак, човек трябва сам да определи своите очаквания за това какво според него е бързо.

В света на традиционния бизнес например всеки успех, който се постигне за по-кратък период от 10 години се смята за бърз. От друга страна в Мрежовия маркетинг това е напълно достатъчно време, в което да станете професионалист и да достигнете до своята финансова свобода. В своята МЛМ кариера аз разбрах, че "кратък път" до успеха има. Да има, но той не е това, за което си мислят първоначално хората. В нашия бизнеса има много неща, които може да съкратят вашето време за постигане на успех и в тази статия ще разберете кое е най-важното от тях.

Видео материал към статията:

Мрежовият маркетинг е може би един от най-чистите бизнес модели в света. В него успехът се гради най-вече върху изграждане на отношения с хората, доверие и развитие на множество умения без да има пряка конкуренция и нуждата от развитие за сметка на някой друг. И все пак, успехът в Мрежовия маркетинг идва при тези, които са готови да се трудят, променят и надграждат.

Естествено това не е толкова лесно и далеч не всеки е готов да го направи. Именно заради това, много хора пробват какви ли не "схеми" и "тактики" с единствената цел - да вземат бързо парите. Веднъж дори чух изказване на Лидер, че ако не успееш бързо, няма смисъл да започваш. Моето мнение, разбира се, е крайно различно!

Според мен бързият успех не е най-важното в нашата професия. Все пак, Мрежовия маркетинг е начин чрез, който човек може да промени живота си като постигне финансова свобода, а свободата си заслужава винаги независимо колко време ще ви отнеме да я постигнете. Също така, започвайки да се занимавате сериозно с Мрежов маркетинг ще получите в живота си много ползи освен парите.

Всъщност успехът може да се изразява в неща като: промяна на мисленето, обкръжението или контрола над финансите. Обикновенно това са първите успехи в професията ни и някои от тях могат да дойдат почти мигновенно особенно за хората взели решение да станат МЛМ Предприемачи. Спомням си, че когато аз започнах своя бизнес само възможността да комуникирам с успешни хора, от които да се уча беше за мен един огромен успех.

Що се отнася до това как да постигнем успех по-бързо в своята кариера ще ви кажа следното. Настройте себе си не за бързина, а за постоянство. Тук печелят най-много тези, които са постоянни в обучението и действията си.

Бързината идва с уменията и опита. Това няма как да бъде пренебрегнато. Понякога успеха може да дойде бързо, понякога по-бавно, но ако се обучавате и развивате един ден можете да бъдете най-успешният човек във вашата компания. Въпреки това, което ви казах аз често виждам хора, които идват в бизнеса и вместо да се обучават започват да търсят някаква "схема" или тайна тактика за успех. Истината е, че най-добрият начин да напреднем бързо е чисто и просто стриктното следване на насоките на своя ментор / наставник. 

Заключение

Най-бързият и сигурен начин за успех в Мрежовият маркетинг е вашето постоянство и готовност да се обучавате. Ако започнете да избягвате отъпкания вече път от вашата спонсорска линия, лидери, компания, система на работа, то вие ще се забавите изключително много във времето. Не допускайте тази често фатална грешка.

Разберете, че Мрежовия маркетинг е сериозен бизнес и професия за много хора. Няма как човек, който не е натрупал достатъчно опит да смята, че ще бъде прав в подходите си. Поучете се от опита на другите и през първата година се съсредоточете най-вече във вашето обучение, разбира се чрез практика. Желая ви успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: