ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:15 май 2018 г
Посещения: 1743

Не знам дали сте се замисляли, но всеки човек притежава невероятна сила. Хората сме най-висшите същества на планетата, но малко го осъзнават напълно. Всеки от нас има силата да развие определени умения и таланти, така че да управлява живота си и да създаде нещо голямо. Защо тогава толкова малко хора го правят? Според мен, най-важното е да повярваме в себе си. Да повярваме, че можем и го заслужаваме. Моето убеждение е, че в професията Мрежов маркетинг всеки има възможност да работи върху личностните си качества обграден от примерите на много Лидери минали по този път. Ставайки пример за подражание на много хора - определено ставаш звезда! Искам да ви споделя моите разсъждения по темата и за целта използвам мястото, където се провежда ежегодния филмов фестивал в Кан. Вижте в това видео!

Спомням си когато започнах да се занимавам с Мрежов маркетинг за първи път. Бях отраснал в семейство, в което родителите ми 13 години развиваха такъв бизнес, но в същия момент нямах и понятие от това какво представлява той. До днес смятам, че този който не го е преживял лично, няма как да знае какво е Мрежов маркетинг. Ще ви кажа какво имам предвид.

Стартирайки, аз виждах само и единствено парите. Смятах, че парите са единствената цел и удовлетворение в бизнеса. Нормално е повечето хора да виждат това в началото. Започвайки да преследвам парите, аз започнах да се срещам с много хора. Мои познати или познати на моите познати. Срещите ни бяха предимно в кафета или заведения, но и често ходиме на гости в домашна обстановка. Запознавахме се, разговаряхме на различни теми и аз представях пред тях със страст възможностите на своя бизнес. Спомням си, че след всяка среща се чувствах още по-амбициран и зареден и скоро останових, че моя бизнес не е работа - той се беше превърнал в удоволствие за мен. Трябва да ви кажа, че вървейки по пътя създадох много нови приятелства, някои от които продължават и до днес. Започнах да усещам истинските ползи на нашата професия.

След като направих своя първи екип от над 20 човека се случи нещо великолепно. Много от тези хора се заразиха от моя ентусиазъм и видяха как могат да постигнат и своите мечти чрез бизнеса. Тогава екипа ми започна да се разширява с доста по-голяма скорост, защото и те повториха това, което им дадох като пример. В удоволствие слушаха съветите ми, разпитваха ме и прилагаха това, което ги учех без да крия никакви тайни. Най-голямото удовлетворение за мен настъпи тогава скоро след това. Един ден получих покана за чудесен тиймбилдинг в чужбина от собствения ми екип. Изкарахме една седмица в Италия, пътувахме със собствен автобус и вълненията от това да бъдеш с всички тези признателни хора и да наблюдаваш тяхното удоволствие беше невероятно. Тогава разбрах истински какво е Мрежовия маркетинг - това е начин на живот, чрез който можеш да повлияеш позитивно на живота на други хора, чрез собствения си личен пример и да спечелиш много повече от пари. Невероятно е!

В днешно време знам, че парите в Мрежовия маркетинг всъщност са израза на това, на колко хора си повлиял и помогнал да бъдат по-успешни и щастливи. Това чувство за успех е несравнимо! Желая да има повече успешни хора в нашата професия в България. Именно по този начин ти можеш да бъдеш ЗВЕЗДА. Звезда, на която много хора подражават, на която се радват и обичат. Това е нещо подобно на филмовите звезди, но бих казал, че дори е още по-дълбоко. В развитието на своята кариера няма как да знаеш, на колко човека ще повлияеш и ще промениш живота им. Понякога това е видимо за теб, но понякога не е. Затова пожелай да бъдеш звезда в своя МЛМ бизнес! Бъди уверен и смел, за да можеш да поведеш хората по това невероятно пътешествие към техните мечти.

 

А сега изгледайте това видео, в която ще поговорим повече по темата:

[youtube_advanced url="https://www.youtube.com/watch?v=u7mmnp--A8s" width="680" height="420" controls="yes" autohide="yes" showinfo="no" responsive="no" rel="no"]

 

Заключение

Мрежовият маркетинг не е просто бизнес, с който да изкарваш пари. Това е един социален бизнес, професия в която развиваш множество качества и можеш да влияеш позитивно на живота на хората. Когато човек разбере, че живота е един и пълното щастие не е само ти да си добре, а да влияеш позитивно на живота на другите хора, тогава разбираш - защо тези луди МЛМ предприемачи обучат това, което правят! Добре дошли в професията на новото време!

 

Ако ви е харесала тази статия, ще ви бъда благодарен да я споделите с приятелите си или вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

{module ManyChat button}


Съветвам ви да прочетете и тези статии:

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: