ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:01 април 2018 г
Посещения: 2019

Повечето от нас са израстнали в трудни времена с обкръжение от средностатистически начин на мислене и общество. Какво имам предвид? Когато бях дете и се сформираше моята ценностна система аз нямах в обкръжението си милионери. Никога не съм имал възможност да общувам с хора усвоили до съвършенство изкуството да правиш упешен бизнес и пари. Хората, от които чувах съвети и напътствия за своя живот бяха хора, които имаха финансови проблеми и работнически тип мислене. Както знаете, вашето мислене и ценности се сформират от средата, в която се намирате. В днешно време знам, че от самия теб зависи с каква храна ще храниш мозъка си и до колко ще увеличиш визията си за света и успеха. Изгледайте моето видео от Монте-карло в тази статия и разширете визията си!

Какво значи да разширяваш визията си? Много често на своите партньори в бизнеса аз давам следния пример: "Колкото повече се качваш по една планина, толкова по-надалеч започваш да виждаш". Това буквално означава, че ако си в ниското можеш да имаш грешна представа за света или често да си правиш планове, които обаче не знаеш къде ще те отведат. Визията на човек е възприятието му за света и това какво е нормално и възможно и тя, заедно с личностното му развитие, са планината по която той се изкачва. Помислете над това! Никога не знаеш до къде си се изкачил, освен ако не комуникираш с някой друг и не сравниш неговата височина с твоята.

Ежедневието на повечето хора днес е твърде еднакво и не им предоставя възможност за широка визия. Винаги ми е било интересно как хора, които комуникират само с 5-6 човека и не пътуват никъде изказват компетентно мнението си за това какви са хората и светът. Възможно ли е да са прави в преценката си или тяхната е визия е прекалено малка? Според мен по-важният въпрос е: "Каква искаш да е твоята визия?". Мечтаеш ли за развитие? Смяташ ли, че това което си постигнал до този етап е всичко, което искаш от живота? Щастлив ли си?

Моето пътуване в Монако, Ница, Кан и Сен Тропе ми показа колко още може да искаме от живота си. Когато видиш с очите си как живеят хора на същата тази планета и спиш всяка нощ до техните огромни яхти си казваш наистина - всичко е възможно! Искам и вие така да разсъждавате. Искам да вярвате, че всичко е възможно и да насочите мисълта си към това да откриете най-добрият начин да изпълните мечтите си.

 

А сега изгледайте това видео, в която ще поговорим повече по темата:

[youtube_advanced url="https://www.youtube.com/watch?v=DrsbIYrDOEY" width="680" height="420" controls="yes" autohide="yes" showinfo="no" responsive="no" rel="no"]

 

Заключение

Хората, които виждате на клипа са в по-голямата си част, хора които са самоизградили успеха в живота си. От друга страна, в днешно време има и много наследствени милионери. Това, което искам да ви кажа е, че не просто сумата пари, които изкарваш е важна - по-важно е как тя идва. Дали са просто пари, за които се заробваш и работиш цял живот или зад гърба на човек стои стабилна система, която да генерира истинско богатсво. Мрежовият маркетинг е бизнес модел, който може да ви даде точно това. Изграждайки международна мрежа от ползватели на продукти или услуги вие можете да създадете истинско богатсво за себе си, което да ви осигури ежемесечни стабилни доходи, независещи от вашето активно време. Подобни доходи не престават да текат, а това може да изпълни мечтата - да имаш такъв стил на живот. Той не се постига само с пари, а с нещо повече - комбинацията от Здраве, Пари и Време! Това е Мрежовият маркетинг!

 

Ако ви е харесала тази статия, ще ви бъда благодарен да я споделите с приятелите си или вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

{module ManyChat button}


Съветвам ви да прочетете и тези статии:

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: