ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:13 юни 2017 г
Посещения: 4951

В днешно време много хора искат да изкарат бързо много пари. Искат да започнат да печелят милиони без да са готови да развият необходимото мислене и да платят цената, с която да заслужат този успех. Аз не вярвам, че може да има незаслужен успех и дори някои да е спечелил незаслужени пари, то е въпрос на време да ги изгуби. Вижте например тото-милионерите. Статистиката в света показва, че 99% от тях след една година са още по-зле финансово от преди да спечелят парите си. Живеем в ера на възможности и за разлика от миналото и днес е пълно с примери на хора, които са преуспяли със своя идея, бизнес или използвайки интернет. Само 1% от милионерите в света са такива по наследство, а останалите сякаш са открили някаква тайна. Има ли тайна или по-скоро те са мислили по различен начин. Разбери моято мнение от тази статия!

В света съществуват 11 млн. милионера! Уау! Толкова много успех! Годишните доходи на тези 1-2% от хората взети заедно надхвърлят доходите на всички останали. С какво те са постигнали своите успехи? Как? Всеки, който все още мечтае да преуспее си задава този въпрос. Далеч обаче не всички. Около нас е пълно с хора, които отдавна са се примирили с тихото си и еднообразно съществуване. Всеки, който е чел поне една книга на Робърт Кийосаки знае много добре, че образователната система ни учи да ставаме перфекти работници, но не и да преуспяваме в живота. Самите ни учителни са далеч от този пример и посланията, които ни дават от малки изграждат у нас тази настройка.

За да преуспее човек има три основни типа обучение, които трябва да премине: схоластично, професионално и финансово. Схоластичното ни учи да четем, пишем, смятаме... то е основно за всички. Професионалното ни учи как да работим за пари. Да сме добри професионалисти в различни области. От друга страна финансовото обучение ни учи как да направим така, че парите да работят за нас, а не ние за тях. Това трето ниво на обучение не се дава почти в никое от нашите учебни заведения. Тайната на успеха в живота е именно съвкупността от тези три типа обучение, но повечето хора никога не стигат до третото и остават на ниво добри професионалисти, на които им се плаща в замяна на техния труд.

 

"Научи се да караш парите да работят за теб, вместо ти да работиш за пари"

Робърт Кийосаки

 

Според мен най-сигурният начин да преуспеете в живота е като постоянно инвестирате в себе си и развивате вашите умения. Личността ви и вашият мозък са най-добрият ви актив за успех. Колкото повече развивате мисленето си, толкова повече ще виждате. Ще виждате възможности там където други виждат пустиня и за вас света ще се превърне в пъстър свят от който можете да имате всичко, което пожелаете. Нещо като да имате неограничен брой желания от духа от лампата на Аладин. Всичко за вас става възможно!

 

Изгледайте това видео, в която ще поговоря повече по темата:

[youtube_advanced url="https://www.youtube.com/watch?v=NSpPN99W0wg" width="680" height="420" controls="yes" autohide="yes" showinfo="no" responsive="no" rel="no"]

 

Заключение

Един от доказаните начини, с които да развивате мисленето си за успех е постоянно да четете книги. Чрез книгите имате достъп до неограничена информация и можете да се докоснете до начина на мислене на невероятни хора от цял свят. Естествено и аудио книгите не са за пренебрегване, защото можете да ги слушате докато шофирате на път за работа или докато заспивате вечер например. Друг ефективен начин е да посещавате редовно семинари за личностно развитие. Много от нещата, които ще чуете може и да не използвате директно в живота си, но цялостно всички те ще развиват мисленето ви в правилната посока. Аз лично ви препоръчвам и да започнете и бизнес в свободното си време в индустрията Мрежов маркетинг. Убеден съм в това, защото в някои от тези компании ще получите такова обучение, което няма и в университетите. Особенно и ако екипа, от който ставате част, е воден от силни лидери със добра система за обучение. Освен това личния контакт с успешни хора занимаващи се с бизнес ще ви промени много. Това е може би една от ползите, които в началото и аз самият търсех, стартирайки своя бизнес. Както сами разбирате кратък път към богатсвото няма. За да имате резултати трябва да се трудите здраво, но най-хубавото в този процес е това, че самите вие ще станете човек достоен за подръжаване и много хора ще ви следват, за да бъдат като вас. Изграждайте себе си като пример!

Ако ви е харесала тази статия, ще ви бъда благодарен да я споделите с приятелите си или вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

{module ManyChat button}


Съветвам ви да прочетете и тези статии:

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: