ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:27 септември 2016 г
Посещения: 5286

Искате ли да постигнете максимално бързо целите си в мрежовия си бизнес? Искате ли дохода от вашия бизнес да стане основен в следващата 1 година? Ако отговора е "Да", значи трябва да се запознаете с 3-те основни правила за успешен и професионален старт. Много нови партньори започват МЛМ бизнес с прекалено несериозно отношение и наивно очакване, че без кой знае какво старание ще постигнат големи резултати. Не бъдете от тях! Разберете, че това, което ви дава големите резултати в бизнеса сте преди всичко самите вие. Вашите знания, вашите умения и вашето правилно действие са това, което ви гарантира успеха. В тази статия ще ви споделя моите 3 основни правила за успешен старт. Започваме!

 

https://www.youtube.com/watch?v=A77NS50vs68

 

Първо правило: Работете с вашия спонсор

Първото и основно правило за вашия успех! Всеки нов партньор трябва да започне да работи заедно със своя спонсор. Лично или он-лайн, вие трябва да имате ежедневен контакт със спонсора си и внимателно да черпите от неговия опит. Да бъдете обучаеми! Спонсора ще ви научи на важни техники за развитие, ще ви помогне да започнете да мислите като лидери и ще ви напътства при ежедневните ви стъпки в развитието на бизнеса ви.

Като спонсор аз всеки ден се виждам или чувам с новите си партньор и се интересувам от тяхното развитие. Общата ни работа започва още на следващия ден след старта с провеждането на личния им Стартов тренинг. Заедно насрочваме и провеждаме техните първи срещи и аз се стремя да спонсорираме първите им партньори в най-скоро време. Ежедневно споделям опита си, разказвам истории и давам своите напътствия и съвети. Някои от партньорите ми организират по една, други по три срещи над ден и аз се стремя да бъда на всички поне в първите 2 седмици до 1 месец в зависимост от необходимостта. Това е един начален период на лична работа, в който се стремя да ги науча да назначават своите срещи, да ги провеждат и да ги завършват успешно. По този начин мисли един спонсор и вие трябва да разберете, че той може да ви е от полза и е готов да идва с вас на срещи и да ви подкрепя. Това е в случайте, в които имате спонсор, който разбира принципите на този бизнес и вие го ползвате по предназначение. 

 

Второ правило: Говорете с подходящите хора

Да, разбира се, в списъка ви с кандидати е необходимо да напишете всички, за които се сещате - без да подбирате. Това е основен съвет и е напълно верен. Наистина напишете всички! Роднини, приятели, колеги, бивши съученици и хората, които ви обслужват ежедневно. Всички! Но какво да направите след това? След като напишете всички, вземете един цветен маркер и отбележете всички амбициозни хора в този списък. Какво значи амбициозни хора? Това са хора, които реално имат резултати в живота. Имат собствен бизнес или обичат да се развиват и да се учат. Това са успешни хора. Именно с тях проведете първите срещи, на които ще е с вас и спонсора ви. За първите срещи подберете подходящи хора за вашия бизнес. Хора с възможност да ползват продуктите и да правят бизнеса. По този начин по-бързо ще напълните вашия екип с качествени партньори, с които да се изтреляте. Все пак, ако искате успешен екип това най-лесно се постига с успешни хора.

 

Трето правило: Четете книги и посещавайте събития

Резултата в живота ни е право порпоцианален на това, което сме. На нашите умения и вярвания. Запомнете: в Мрежовия бизнес човекът, с който работим най-много - това сме самите ние. Гарантираният начин да постигнете успех е да инвестирате преди всичко в себе си. Така правят богатите хора - преди да платят сметките си те инвестират в себе си и своето развитие. Това е магическа формула. Четете книги, слушайте аудио тренинги и гледайте видеа. Правете ежедневно всичко, което ви обогатява. 

Посещението на събитя ще ви дава мотивация и възможност да комуникирате с успешни лидери и партньори. Това е възможност да получите лични съвети от тях. Възползвайте се!

В нашия екип например, изградихме сериозна система за обучение и подкрепа, чрез която предоставяме на новия партньор достъп от самото начало до материали за обучение, он-лайн тренинги, както и редовни мероприятия за представяне на бизнеса и обучение. Системата ни дава възможност на всеки партньор да започне с равен старт и да извлече максимума за себе си независимо до колко неговия спонсор е способен да го обучава. В случай, че и във вашата компания или екип има подобна система за обучение използвайте я. Не я пренебрегвайте! В нея е събран опита на вашите лидери и от вас зависи да изучите всичко максимално бързо. 

 

Заключение

Най-важното нещо, което ми помогна при старта беше разбирането, че всеки успех си има цена. Трябва да си готов да платиш цената за успеха, който желаеш. Когато аз започнах не познавах подходящи хора за бизнес, нямах умения да комуникирам свободно с хората и трябва да ви призная, че ми беше доста трудно. Единствените неща, които ми помогнаха да стартирам успешно бяха - силното ми желание и способността ми да се обучавам. Използвайки трите правила, които ви дадох в това видео вие ще постигнете вашите цели и доста завидни резултати още в първите три месеца от вашия старт. Използвайте ги! Ако ви е харесала статията и смятате, че ще е полезна и за други хора, споделете я в социалните мрежи, а след това инвестирайте още малко време, за да прочетете и някоя от другите ми статии за успешно развитие на МЛМ бизнес. В случай, че искате още знания запишете се за моя безплатен 7 дневен видео тренинг като попълните имената и имейла си във формата по-долу. Желая ви успех!

{module ManyChat button}


Съветвам ви да прочетете и тези статии:

 

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: