ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:18 август 2016 г
Посещения: 4580

   За съжаление, много хора в днешно време си мислят, че успеха в Мрежовия бизнес трябва да бъде лесно постижим. Мислят си, че Мрежовия бизнес трябва да бъде начин за бързо и лесно забогатяване. Казват, че развиват “сериозно” бизнеса и нищо не се получавало, а едва едва правят по една среща на месец. Това ли е сериозно развитие на бизнес? Нека ви кажа - лесен успех не съществува и ако аз бях шеф на подобни изпълнители щях да съм ги уволнил още на първата седмица. Колко срещи направи? Колко пъти посети семинар или обучение на своите лидери? В мрежовия бизнес успеха се постига точно толкова трудно, колкото и във всеки традиционен бизнес. Да, тук съществената полза е, че работите с вече създаден продукт и доказала се марка и не е нужна сериозна финансова инвестиция от ваша страна. Това наистина ви дава “летящ старт”. Все пак, създаването на вашия пазар и намирането на лоялни клиенти остава във вашите ръце. И така, има ли тайни за успех в Мрежовия бизнес и така мечтания кратък път към успеха? Разберете от тази статия.

 

   Днес с вас ще поговорим за една тайна за успех в нашата професия. Тайна в мрежовия бизнес, която ако осъзнаете, разберете и използвате за себе си на практика ще можете да достигнете до нетипично големи доходи, независимо къде живеете.

 

Къде е тайната за успех в нашия бизнес?

   Един съботен ден бях поканен да водя официално обучение на нашата компания. Обучението беше извън София в прекрасен хотел, изцяло заплатен за партньорите, които присъстваха на обучението. Бях поканен да водя част от обучението понеже вече бях достигнал до добри резултати. След мероприятието при мен дойде един нов партньор, млад мъж с изкрящи очи и ме попита: “Можете ли да ми кажете къде е тайната на успеха в нашия бизнес?”.

   По приницип искам да кажа, че тайни в нашия бизнес няма. И даже, вообще никакви! Ако имаше такива, защо да ги крием от нашите партньори? Та нали развитието, оборота и успеха ни са общи. Всеки лидер в МЛМ има искрен интерес неговите партньори да се развиват. Поради тази причина всичко, което трябва и можем ние показваме на нашите обучения, защото искаме партньорите ни да преуспяват. Та, какви тайни?!?!?

   Все пак, аз виждам нов партньор, стои и чака да узнае някаква тайна. Разбирам, че трябва нещо да му кажа и започвам “Да, има една тайна. Готов ли си да слушаш внимателно? Твоята задача е да чуеш по най-бързия начин 1000 “НЕ” от 1000 човека. Когато получиш 1000 отказа, бъди сигурен, че повече никога няма да мислиш за пари. При теб всичко ще бъде добре в бизнеса и в доходите ти. Запомни това!”

   Новия партньор изслуша “тайната” и най-интересното беше, че я възприе доста сериозно. Поздравления!

 

Какъв беше резултата?

   След като мина около седмица този нов партньор дойде на поредния семинар на екипа ни видимо сияещ и доста доволен. Още преди семинара с него се заговориха други партньори и го попитаха: 

– Защо си толкова доволен? Колко партньора стартираха при теб за изминалата седмица? 

Партньора отговори: “О, никой не е стартирал още”.

– А колко кандидата имаш с теб на днешния семинар?

“Нито един. Обещаха да дойдат, но никой не дойде”

– А тогава, защо тогава си толкова щастлив? 

“Вие не разбирате. През тази седмица аз получих 30 отказа. 30 човека ми казаха “Не”, а това означава, че ми остава да достигна още само 970 отказа и ще преуспея!”

 

    Трябва да призная, че изключително много ме радва факта, че този партньор се отнесе доста сериозно към тайната за успех в мрежовия маркетинг, която му казах. Изглежда, че неговото желание за успех беше много по-силно от извиненията, които можеше да намери, досущ като повечето хора носещи се по течението.

   В днешно време този млад човек вече достигна около 500 отказа и изкарва повече от 3000 лв. на месец. Както сами разбирате, той вече е усвоил тайните на успех в Мрежовия бизнес и може да ги предаде на своите партньори. Защо тези големи цифри не го отказаха от бизнеса? Защото желае успеха в мозъка на костите си! Защото мечтае за него и е готов дори на невъзможното. Поздравявам го! Много малко хора желаят успех в живота си толкова силно като него и са готови да го заслужат. Ако искате и вие успеха толкова силно просто вземете за себе си тази формула и получате 1000 “Не” на вашето предложение и повече никога няма да мислите за пари до края на живота си. Нито вие, нито вашето семейство някога ще се притеснява за пари, защото в Мрежовия бизнес дохода остава в наследство. Нашата идустрия е огромна и може да ви донесе много!

   Ето, това е една интересна тайна за успех в нашата професия, която си заслужава да вземете в предвид. Ако статията ви е харесала, споделете я с вашите приятели в социалните мрежи и се абонирайте за моя бюлетин, за да получавате още статии и видео тренигни за развитие на Мрежов бизнес. Желая ви успех! 

 

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: