Юлиян Огнянов
мрежов бизнес в българия
техники и насоки за развитие
Абонирайте се за моя имейл бюлетин и получавайте първи новите материали за МЛМ бизнес!


Интервю в ТВ Европа: Новата професия МЛМ Предприемач

ТВ Европа и предаването "Business Daily" с водещ Димитър Вучев бяха първите, които подкрепиха нашата мисия да популяризираме професията МЛМ Предприемач в България. В интервюто си по телевизията успях да представя ползите на професията ни и индустрията Мрежов маркетинг. Пред нас стои дълъг път, в който да покажем на повече хора как могат да започнат още днес да увеличават дохода си без да предприемат финансови рискове. Научете повече по темата от интервюто и го споделете в социалните мрежи, за да стигне до повече хора. Легалният Мрежов маркетинг дава изключителна възможност за развитие на обикновенния човек и за това е необходимо да разкажем на цяла България!


Мрежовият маркетинг е подкатегория на индустрията Директни продажби. Това е индустрия, която съществува вече повече от 100 години и в която доходи изкарват над 100 млн. човека по света. В същото време е възможно вие и по-голямата част от хората в България за първи път да чувате за нея. Най-често Мрежовия маркетинг се бърка с продажби по каталог за малки печалби или нелегални схеми. Всичко това е мит и е време и вие да научите повече информация за това. 

Какви възможности дава Мрежовият маркетинг

Мрежовият маркетинг, или Маркетинга на много нива, дава възможност на човек да изгради потребителска мрежа за компанията, с която е избрал да си партнира, като в следствие на това получава дивиденти върху оборота всеки един месец. Колкото по-голяма мрежа от потребители и обороти създаде, толкова повече дивиденти ще получава, като ограничение в това не се налага. Тъй като производството и доставката на продуктите се поема от компанията, сътрудникът/предприемач не отделя средства или време в обслужване, а негова задача е само създаването на пазара, тоест - рекламната кампания. Всичко, това означава, че всеки може да започне да изгражда своя система за доход, без да поема финансови рискове, като просто споделя информация за компанията и нейните продукти със заинтересувани да разберат повече хора.

Новата професия МЛМ Предприемач

През годините от както индустрията съществува, множество хора постигнаха освен допълнителни и основни дохода в Мрежовия маркетинг. Това започна постепенно да привлича и по-сериозни хора от бизнеса, които видяха в модела на Мрежовия маркетинг средство да изкарват същите пари, а дори и повече, но не за сметка на постоянно натоварена работа, както е в традиционния бизнес. Идвайки в индустрията, тези хора започнаха да създават свои системи на работа, обучителни модели и инструменти, които превърнаха бизнеса ни в нова професия. В днешно време се знае - ако искаш да постигнеш сериозни резултати е необходимо да се обучаваш и да прилагаш точни стъпки. За целта е необходимо да сте част от изградена система и успешен екип, както и лоялна компания. Направете своя избор внимателно! Тук можете да прочете статията ми по тази тема: Как да изберем Мрежова компания?

 

А сега изгледайте това видео, в която ще поговорим повече по темата:

 

Заключение

МЛМ Предприемач е нова професия, която дава възможност на човек да изгради кариера за цял живот без значение от нивото му на образование, стаж и т.н. Професия, която може да ти дава стил на живот, с който да се гордееш и за който на вероятно мечтаеш. Привично за професията са пътуванията по луксозни дестинации, високите доходи, повече свободно време, контрол над това къде и кога да работиш, множество приятелства и какво ли още не. Все неща, за които повече хора днес мечтаят. Поради тази причина моята мисия е повече хора да разберат за легалния Мрежов маркетинг и да започнат да го използват, за да подобрят живота си. Ако и ти смяташ така, сподели статията като използваш бутоните по долу и напиши коментар. Желая успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи от тук:


Съветвам ви да прочетете и тези статии:


Сподели със своите приятели: