ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:01 ноември 2021 г
Посещения: 1201

Как правилно да подкрепяте новите си партньори?

Регистрирахте нов партньор в екипа си. Чудесно! А сега, какво да правите с него така, че да постигне своите първи резултати и да остане по-дълго в бизнеса? Това е умение, което е необходимо да развиете. Колкото по-ефективно стартирате нови си партньори, толкова повече хора ще остават в бизнеса ви и ще започват активни действия. Вашите най-големи резултати ще дойдат тогава, когато вашите партньори постигат резултати. В тази статия ще научите моите основни съвети за това, а във видеото към нея ще разберете как един партньор да остане в бизнес и да постигне успех. Следвайки тези съвети вие по-добре ще разберете как да подкрепяте партньорите си в началото. Прочетете статията докрай и приложете наученото.

Видео материал към статията:

Първо, поздравления! Щом имате нова регистрация това значи, че действате, а няма нищо по-силно от действията. Ако правилно сте поставили настройката в новия си партньор, значи сте му представили вашата възможност и сте проверили неговия интерес без да прилагате натиск и да се стремите да го убедите на всяка цена. По този начин човекът е видял ползите за себе си и е решил да стартира.
Няма по-добър начин за старт от това, тъй като новия ви партньор е воден от собствените си желания и мотивации.

Следващата ви цел като ментор е по-важна. Вие трябва да помогнете на новия си партньор да постигне своите първи резултати още в самото начало. Вие трябва да разберете, че първата седмица до месец в кариерата на новия партньор, задават темпото на неговите действия и резултати. Така, както започне в началото, най-вероятно и ще продължи. Ако направи 10 срещи в първата седмица, вероятността да повтори това в следващите седмици е голяма. Ако направи 1 среща, това също ще бъде повторено и ще зададе ниско темпо на действия, които скоро е възможно да спрат.

Голяма част от хората стартиращи в Мрежовия маркетинг губят мотивация си в първата една-две седмици от старта си, понеже не виждат резулт. Това може да е нова регистрация, продажба или най-малкото да има кандидати проявяващи интерес. Въпросът е как да направите това? Ето моите няколко съвета за успешен старт на новите ви партньори:

Съвет #1: Повишете увереността му в Мрежовия маркетинг и създайте отношение

И така, първото нещо, което аз правя с новия си партньор е да му помогна да се почувства комфортно в бизнеса и неговото решение да започне. Аз искам да почувства бизнеса ни като свой, като свой дом. За целта му разяснявам повече за професията ни и това, какво може да му даде в живота.

Също така, старая се да разбера неговите цели, какво го мотивира и да се опознаем малко повече. Започвам да създавам отношение с него така, че той да разбере, че аз съм негов партньор и може да разчита на мен. Разбира се, ако и вие сте в началото на вашата кариера е много важно да запознаете партньора си и със вашата спонсорска линия нагоре - вашия мениджър, Лидер и т.н.

Когато партньорът се почувства подкрепен неговата увереност се повишава и той е по-спокоен да започне да изгражда своята мрежа. Вярата в професията, в компанията и него самия са основни за постигането на бъдещия успех.

Съвет #2: Включете партньора си в програма за обучение за бързи резултати

Следващата важна стъпка е да включите партньора си в някакъв вид системно обучение, което да му даде възможност за адекватни действия в бизнеса. Както и по-рано ви казах, изключително важно е как ще започне партньорът ви в първите седмици и какви резултати ще постигне. Ако сте в началото на кариерата си най-правилното нещо е да ползвате вече изградената система за обучение на вашите Лидери и компания.

Дайте достъп на новия си партньор до тази обучителна система и изискайте от него да премине обучението като първа стъпка. Той трябва да види бизнеса ви като подреден процес от конкретни стъпки. Така ще бъде по-наясно какво да прави. Най-правилно е да уговорите с него конкретен срок за изучаването на необходимите материали, независимо дали става въпрос за онлайн информация, лична среща с вас или друг тип събитие.

Важното е новия партньор да получи съвети за правилни действия още в началото и след това да започнете действия заедно, като по всяко едно време вие му припомняте основните моменти от това обучение, за да може да свикне с моделът на работа. Минал по тези стъпки той лесно ще може след това да навигира своите нови партньори по тях.

Съвет #3: Започнете активни действия, подкрепяйки партньора си

Когато искате да научите новия си партньор как да развива бизнеса успешно, трябва да запомните нещо много важно - вашата работа не е да работите вместо партньора си! Ако вършите всичко вместо новия си партньор, вие му отнемате шанса да се научи какво да прави и съответно няма да знае как да обучава своите нови партньори. Често съм виждал този проблем в кариерата си. Толкова искаме да успеем, че работим вместо новия си партньор, мислейки, че по-бързо ще постигнем резултат, но това е временно.

След началното обучение е време за действия! Помогнете му в подготовката като това да изготви списъка си с кандидати, да разбере как правилно да кани на среща и да състави неговия план за действие. След това е важно да проведете първите му срещи заедно, за да му покажете как. Ако искате да научите някой на нещо, просто му покажете как се прави. Важно е това да бъде направено по точен и конкретен модел, за да може по-бързо партньорът ви да се научи. Отново нещо, което вашите Лидери и компания би трябвало вече да са предоставили на вас.

Друг пример за подкрепа е това партньорът ви да може да разчита на вас при въпроси от страна на неговите кандидати. В началото е нормално новият партньор да не може да отговори на всичко и точно в тези моменти е важно да може да го подкрепите. Покажете му също как да регистрира новите си партньори.

А сега, ако желаете да увеличите вашите умения научете 8-те тайни навика на професионалистите в Мрежовия маркетинг от новата ми безплатна онлайн книга “8-те тайни навика на професионалистите в Мрежовия маркетинг” като я свалите от тук: https://freebook.ognyanov21.com/

Желая ви успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: