ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:08 май 2020 г
Посещения: 2095

Да се откажа или да продължа в Мрежовия маркетинг?

Мрежовият бизнес е като всеки един бизнес и въпреки, че предоставя прекрасни възможности за развитие, човек изпитва и трудни моменти в кариерата си. Тогава често ни завладява въпроса "Да се откажа или да продължа?". Не знам дали на теб ти се е случвало да мислиш за това. Ако да, не бързай да се отказваш преди да изглеждаш това видео.

Видео материал към статията:

От личен опит мога да ви кажа, че особенно в началото съм имал подобни моменти. Може би след поредния отказ или серия от откази, или за това, че не си постигнал целите си - понягока си казваш "Да продължавам ли?". В Мрежовия бизнес има едно просто правило - постоянството печели. Ако човек не се отказва, обучава се редовно, следва насоките на Лидерите си и успешните партньори и създаде навик за ежедневни действия, аз лично вярвам, че постигането на целите е въпрос на време. Виждал съм го много пъти в екипа си за тези 11 години.

Не бъди "позьор" в бизнеса, защото така няма да постигнеш успех

Често се случва в Мрежовия маркетинг да стартират хора привлечени от лъскавия живот на успешните Лидери, но без никаква готовност за успех. Наричаме ги "позьори". Много хора започват нашата професия без да осъзнават, че за успеха винаги стои упорство и много труд. Съответно те не полагат нужните усилия да се обучават и скоро след тяхното начало идва и краят им. Те никога не поглеждат към себе си и неразбират, че проблемът всъщност е в тях. Не полагат усилия да се обучават, няма ги на събития, защото винаги нещо друго е по-важно, не действат ежедневно и разчитат на късмета да "закачат" някой. В подобно отношение човек няма как да бъде успешен в нито едно направление в живота си.

Категория "аматьори"

След като повечето хора започнат като "позьори" част от тях започват да разбират, че е необходимо все пак някакво обучение и старание. Те уж започват да ви дават вид, че се стараят, но техните действия са хаотични и непостоянни. Започват, спират, отказват се и пак започват. По този начин също няма как да се постигне успех в дългосрочен план.

Стани професионалист, за да сбъднеш мечтите си!

Сигурната рецепта, която знам за успех в нашия бизнес е това да вземеш решение да станеш професионалист. Това значи да не те интересува времето, дали вали или грее слънце. Да не те интересува днея в седмицата нито какви пречки се появяват на пътя ти. Когато вземеш решение да станеш професионалист ти просто тръгваш напред, действаш упорито, не пропускаш обучения и събития и рано или късно постигаш целите си. С времето твоят увереност в себе си, както и опитът ти нарастват и неусетно си се превърнал в човекът, за който мечтаеше, когато стратира. Ето това е правилният начин за успех! 

Заключение

Успехът в Мрежовият маркетинг идва с много упоритост и труд. Никога не го забравай!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: