ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:14 юни 2017 г
Посещения: 4426

Какво ще се случи, ако видите работната седмица в смешна карикатура, която показва през какви емоционални моменти минава един човек живеещ по тази матрица. Понеделник е най-ужасния ден в живота му, в сряда започва да се въодушевява от предвкусването на предстоящия уикенд, но още е твърде рано. И ето петък! "Thank God is firday!". Поглеждайки живота си отстрани повечето хора ще осъзнаят, че се въртят в кръг и едва ли не всеки ден от живота им е предопределен... от работата, ангажиментите, шефа и какво ли още не. Но можете ли да си представите вашия живот без този кръговрат? Може ли да си представите всеки ден да е например събота.. или неделя? Сами да избирате какво да правите и къде и с кой да отидете. За някои това е твърде смело желание. Започват причините, оправданията и чуваме мислите на мозъка ни, който се опитва да ни убеди, че и така живота ни е прекрасен. Е, нека ви кажа - може да е и по-прекрасен! Разберете как в тази статия.

 

rabotna sedmica

 

Има и по-добър начин да прекарате живота си от това, което виждате на картинката. Ако виждате себе си, значи живеете като 95% от хората. Работа от понеделник до петък - едно и също и за какво? Естествено за пари! “Но, Юли, те са необходими! Длъжен съм! Трябва! Нямам друг избор!”. Приятели, всичко това е лъжа! Вие имате друг избор, но не го правите. Естествено аз разбирам, че в момента живеете така, че трябват пари и че може би сте се борили за този живот, но нека ви кажа - има по-добър начин! Избора винаги е във ваши ръце и може да направите с живота си всичко, което пожелаете!

Има една такава истина: "Човек вижда това, което иска да види". Ако вие сте с отворено съзнание и търсите възможности за промяна неминуемо ще срещате такива, но ако не сте и да ви удари по носа дадена възможност, пак няма да я видите. Затова, първата стъпка е човек да си каже "Вероятно има по-добър начин да живея този живот".

Индустрията Мрежов маркетинг днес предлага със сигурност най-достъпният начин да промените тази матрица на живот. Да изградите живота си както желаете и да не зависите вече от графика на работната седмица. Понеделник може да е един от най-приятните ви дни. За мен той обикновенно започва около 9:30ч. - 10:00ч. с лека тренировка, четене на книга за личностно развитие и здравословна закуска без да бързам за никъде. Аз наистина неразбирам хората, които стават в 6:30ч. и забързани започват седмицата с нерви, викане, стрес и всичко това, заради което ще съжеляват в бъдеще, защото ще им се отрази пагубно на здравето.

Нека сега поговорим малко за това как и вие може да промените живота си. Внимавайте - мрежовият бизнес като възможност за вас е скрит под мнението на околните, под въпроса “Какво ще си помислят хората?”, под страха от провал… той е скрит толкова дълбоко, че повечето хора си мислят, че е несериозен или дори лъжа. Мрежовият бизнес даже е една от най-неразбраните от българите професии. Често сравняван с пирамидите, които използват името му, за да се представят пред аудиторията. Но ако съберете повече информация ще остановите, че тази индустрия е най-голямата индустрия в света и дава стабилни допълнителни и основни доходи на над 100 млн. семейства по света. Голяма цифра!

 

Изгледайте това видео, което е отказ от филм за Мрежовия бизнес и в което ще разберете защо мнението на Робърт Кийосаки за заплатата е че трябва да бягате от нея:

[youtube_advanced url="https://www.youtube.com/watch?v=7xUKgGS2C0w" width="680" height="420" controls="yes" autohide="yes" showinfo="no" responsive="no" rel="no"]

 

Заключение

Защо най-известните финансови гурута в света препоръчват мрежовия бизнес за всеки, който иска да промени живота си към по-добро? Според мен най-вече, защото може да бъде започнат в свободното време с около 10-15 часа заетост на седмица и практически без инвестиция и без риск от загуба. В Мрежовият бизнес не инвестирате в помещения, наеми, работна ръка или стока, която да събира прах на рафтовете на магазина ви. В Мрежовия бизнес има готова система гарантираща резултат и хора, които биха дали най-доброто от себе си, за да ви научат и да ви помогнат да преуспеете. В Мрежовият бизнес имате тази подкрепа, от която повечето хора се нуждаят, за да имат смелостта да тръгнат по този път. И най-вече, в Мрежовият бизнес имате достатъчно време да направите промяната в мисленето си нужна за успех и да достигнете дохода, който да ви направи финансово свободни и някой ден вие да уволните шефа си преди той да направи това с вас.

Ако ви е харесала тази статия, ще ви бъда благодарен да я споделите с приятелите си или вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

{module ManyChat button}


Съветвам ви да прочетете и тези статии:

{module Партньорство с мен}

Сподели със своите приятели: