Партньорство с мен

Стани част от моя екип и работи с мен в партньорство!

Ако търсите възможност за развитие и изграждане на висок месечен доход, то тогава ви каня да си партнираме заедно!

Сътруднича си с перспективна и стабилна немска компания, работеща успешно вече повече от 35 години и произвеждаща висококачествени продукти в сферата "Здраве и Красота". Продукти, от които ще бъдете впечатлени и с удоволствие ще препоръчвате.

ВИЖ МОЕТО БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ СЕГА!

Свържи се с мен за повече информация още сега!

ФОРМА ЗА КОНТАКТ С МЕН

С какво ще ви подкрепя, ставайки част от моя екип?

Лична подкрепа и насоки от мен и моя екип от Мениджъри

Ставайки част от моя екип вие ще можете да се възползвате от постоянна подкрепа лично от мен и от някои от най-добрите мениджъри в екипа ми. Ние имаме дългогодишен опит в работата и обучението на успешни партньори в бизнеса.

Система от обучения и инструменти за работа

Чрез изградената ни система за обучение и работа LEVERAGE21, вие ще можете да се обучавате от най-успешните Лидери в България. Ние разполагаме с мрежа от над 30 събития на месец в България и чужбина, както и множество онлайн тренинги.

Готов план за развитие и достигане на гарантиран доход

Целите, по които работим с новите си партньори в първите 1 до 3 месеца са да се постигне доход от мин. 500лв./м., а в първата половин до една година гарантиран доход от 2500лв. на месец плюс личен автомобил. Ставайки част от нашия екип ще получите готов план за действие, с който можете да станете следващата звезда в екип ни!

Препоръки от Лидери

Прочетете мнението на едни от най-успешните партньори в екипа ми!

Христиан Григоров

Златен Лидер на Организация

“Юлиян е изклпчителен професионалист! Когато има да се свърши нещо, той изпипва всички детайли и дава най-доброто от себе си. Преди години заедно създадохме система LEVERAGE21 и от тогава покоряваме върховете един след друг. Обичам го този човек!”

Давид Златинов

Бронзов Лидер на Организация

“Познавам Юлиян от 7-ми клас в училище, когато ми помогна да започна първата си кариера като дисководещ. Още тогава се раздаваше и ме научи на много неща. В днешно време съм благодарен, че работим заедно и изграждаме бизнеса си и знам, че винаги мога да му се доверя.”

Красимир Гълбачев

Лидер на Организация

“Юлиян е Топ професионалист!. Решението ми да си партнирам точно с него и да правим бизнеса в екип беше най-доброто, което съм взимал. Благодарение на това живота ми се промени из основи! За мен е много важно да се уча от успешни хора, какъвто е той самия.”

Фатме Акифова

Лидер на Организация

"Благодаря на Юлиян Огнянов за професионалните насоки и помощта, която ми оказа, за екипната ни работа през най-трудните първи моменти в развитието ми! Без вашата помощ нямаше да успея! Щастлива съм, че съм част от вашия екип!"

Искате повече информация?

Ако желаете да получите повече информация отностно партньорството с мен и моя бизнес, попълнете формата за контакт чрез буотна по-долу:

ФОРМА ЗА КОНТАКТ С МЕН