ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:16 юни 2023 г
Посещения: 1626

Как да увеличим гледаемостта си в Инстаграм

Инстаграм е една от топ социалните мрежи в света, която предоставя голяма възможност за нас, МЛМ предприемачите, да се свързваме с нови хора, да ги привличаме към себе си, да изграждаме авторитет и, разбира се, да ги привлечем да станат наши клиенти или партньори. Инстаграм е преди всичко визуална медия. Там се разчита най-вече на снимки и на видео, за привличане и изграждане на авторитет. Но как да увеличите гледаемостта на вашите материали и съдържание, така че повече хора да ви следват, повече хора да се ангажират с вашите постове и в крайна сметка да искат това да си купят това, което предлагате?

Видео материал към статията:

Първият ми съвет е - комуникирайте с хората.

Наистина нещо, което много аматьори пропускат в нашия бизнес е, че влизайки в социалните мрежи целта ни не е да пускаме реклами и да чакаме някой да „клъвне“ - да дойде и сам да ни пише: „Здравей! Искам да ползвам твоите продукти, или да се включа в твоя бизнес.“ Много по-успешен през 2023 г. е подходът да общувате лично с хората. Именно тогава може да им направите вашето предложение. Именно тогава могат те да усетят вашето специално внимание към тях. За това съдържанието, което създавате в Инстаграм трябва да е с цел да привлече хората към вас. Общуването е следващата важната точка, която вие трябва да имате в своя дневен график. Общувайте. Ангажирайте се с постовете на други хора. Лайквайте. Коментирайте. Правите това, Инстаграм пуска вашето съдържание към повече хора. Да, наистина, ако вие комуникирате с хората, повече хора ще виждат вашето съдържане.

Следващото нещо, което е важно да имаме предвид е, че хората ни следват в Инстаграм, ако сме ценни и полезни за тях.

И не забравяйте най-важното оръжие - Кратките видеа, наречени рийлс в Инстаграм са това, което платформата пуска до все повече и повече хора, които все още не ви следват. Бъдете наистина активни, създавайки рилси или кратки видеа. Може би 80% от вашето съдържание е добре да се състои от кратки видеа. С тях ще стигате до нова и различна аудитория, която, ако създавате ценно съдържание, ще бъде привлечена от вас. И след това, ангажирайки се с техните постове, техните коментари, карайки ги да коментират вашите постове, вие ще може да влизате на лично съобщение с тях, да си пишете и, разбира се, да давате вашата информация, било то за бизнес, или продукти.

Ползвайте сторитата да създавате авторитет към себе си и успехите във вашия екип. Ползвайте рийлс, за да привличате нови хора във вашия профил. Ползвайте сторита, за да показвате на хората, какво правите, как мислите, какво ви интересува, какви продукти ползвате, как правите бизнеса, за да ви чувстват все по-близки и да ви се доверяват.

Инстаграм е едно наистина мощно оръжие, с което можете да развивате вашия бизнес много по-успешно през 2023 г. и за напред, така че си заслужава да го изучите и наистина да станете добри в това.

Заключение

Ако искате да научите повече не само за Instagram, а как да работите в социалните мрежи и да развивате вашия мрежов бизнес успешно, то последвайте ме. Влезте в моя блог ognyanov21.com. Последвайте ме тук в Youtube, защото всяка седмица имам ново безплатно съдържание за вас и, разбира се, във Facebook и Instagram „Мрежов бизнес в България“, защото имам много материал. Редовно правя курсове, статии и различни материали, така че ме последвайте! Желая ви успех!

Сподели със своите приятели: