ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:02 юни 2023 г
Посещения: 1649

3 съвета за повече успех във вашия Мрежов маркетинг през 2023г.

Ако вие сте започнали своя Мрежов маркетинг бизнес и все още нямате резултатите, които искате или вече сте на лидерско ниво, но желаете да продължите да се развивате използвайки социалните мрежи, прочетете тези 3 важни съвета, с които може да увеличите наистина много вашия резултат през 2023 година.

Видео материал към статията:

Първият ми съвет за вас е: Използвайте вашето поведение в разговорите си с нови кандидати. Какво значи поведение?

Поведението е позицията, от която говорите пред хората и как те ви възприемат. Това е изключително ценно, защото когато човек възприема, че ние му помагаме и му даваме нещо ценно и най-вече - решение на неговия проблем, или излекуваме неговата болка, тогава той е много по-склонен да каже да. Но за да стане това, той трябва да усети, че вие му сервирате поведение на победител.

Поведението на победител можете да изградите още от първите разговори с вашите кандидати. Например когато ги квалифицирате като кандидати и им предлагате информация. Казвате ли им неща от сорта на: „Това много ще ти хареса, сигурен съм. Просто виж информацията!“? Пращате ли им линк без хората да са го искали? Това е много важно. Победителите квалифицират. Те са безпристрастни. Те питат кандидатите си дали искат повече информация или не. Затова следващия път направете следното. Когато си пишете в месинджър, или се чувате по телефона, попитайте: „Интересуваш ли се от информация, с която можеш да увеличиш дохода си и своето здраве и самочувствие?“

Затова следващия път, когато искате да предложите информация на вашите кандидати, ги квалифицирайте с въпроса: „Интересуваш ли се от информация за…“ - увеличение на дохода, или нещо свързано с вашите продукти, няма значение. И след това допълнете: „Ако не, няма проблеми просто реших да те попитам.“

Когато показваме, че не наислваме хората и не разчитаме на 100% на тях, това създава поведение на победител.

След това, ако искате да им изпратите видео-презентацията си, не бързайте да пратите линка в момента, в който те кажат: „Да, искам. Отворен съм към информация.“ Попитайте ги първо: „Кога ще имаш 15-20, или 30 минути /в зависимост, колко е дълго вашето видео/, за да изгледаш едно информационно клипче и след това, ако имаш въпроси да ти отговоря на тях?“

Само когато кандидата ви каже, че може да гледа видеото сега, тогава му изпратете вашия линк. Ако каже, че ще има време, например, довечера кажете: „ОК и аз съм в движение, тогава ще ти пратя информация довечера. Пиши ми!“ Първи, разбира се, вие ще напишете отново и ще попитате човека: „Имаш ли сега време, за да изгледаш видеото?“ Когато той каже да, тогава пращаме нашето видео. Не се опитвайте да насилвате хората да правят това, което вие искате от тях. Предлагайте информация с поведението на успешни хора. Това е наистина важен ключ към вашите бъдещи ви успехи.

Следващият ми съвет към вас е да помислите каква стратегия на работа имате.

И ако използвате социалните мрежи, например, какво виждат хората, когато влязат те във вашия профил? Дали често споделяте постовете на други хора и страници, или създавате ваше съдържание? Дали създавате съдържание с каквито и да е снимки от интернет, или наистина участвате във вашите постове? Говорите ли на хората чрез сторита, чрез рийлс, чрез видеа, чрез лайфове? Виждат ли ви те? Изграждате ли авторитет към себе си? Защото колкото повече изграждате вашия авторитет на професионалист и експерт по темата, свързана с вашия бизнес, толкова повече хората ще ви се доверяват. Стратегията на работа е изключително важна. Когато създавате съдържание, което да привлича към вас хора, вие наистина ще имате преимущество.

И третият ми съвет към вас е: Имайте силен последвателен процес.

Вижте, много от хората, с които говорите, няма да предприемат действия, няма да станат ваши клиенти или партньори, или иначе казано, ще ви откажат. Но както знаете, един отказ не е отказ завинаги. Независимо каква е ситуацията на човека днес, тя след време, след дни, седмици, или месеци ще се измени. И ако днес той ви е отказал, или не е предприел действия, спрял е да ви пише, например, след месец нещата могат да са съвсем различни. Ако вие имате силен последователен процес и се свързвате с хората чисто като добър приятел след няколко дена, седмица, месец и ги вкарвате във вашия списък с последователен процес на хора, които не са стартирали все още, със сигурност ще успеете да увеличите вашите резултати, защото големият успех е в това, което следва.

Помислете с колко много хора сте общували. Те са ви казвали „не“ и вие сте се отказвали от тях. Ами, ако този човек след точно 15 дена е готов да стартира във вашия бизнес, но не се свързва с вас, а с някой друг? Разбирате ли, колко много губите? Така че последователния процес е много много ценен. Когато някой ви откаже, например, можете след 30 дена да го попитате как е, след 60 дена да се поинтересувате повече за него. Това е наистина много ценно и много важно. Когато вие искате да постигате повече успехи във вашия бизнес, давайте шанс на хората да ви кажат: „О, тъкмо си мислех да ти пиша! Добре, че ми писа ти първи.“ Да, наистина. Това се случва реално в много от случаите. Така, че продължавайте контакт с хората, давайте им информация, включете ги в информационните си групи и общувайте с тях. Бъдете професионалистът, който умее да общува с хората и винаги е на среща за всеки, който реши, че му е дошло времето да стартира своя бизнес.

Заключение

Ако искате повече съвети за успешно развитие на мрежов маркетинг, последвайте ме в канала ми в YouTube защото всяка седмица там ще откривате ново безплатно съдържание с още съвети. Намерете ме и във Facebook и в Instagram @Мрежов бизнес в България. Нека да увеличим професионализма на МЛМ предприемачите в България. Желая ви успех!

Сподели със своите приятели: