ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:19 май 2023 г
Посещения: 2187

Изкуственият интелект в Мрежовия маркетинг

Живеем в едно уникално време. Технологичното развитие няма спирка и ни повлиява не само като професионалисти, но и лично. До такава степен сме напреднали, че можем да научим машините да говорят като нас, разбират като нас и мислят като нас. Какво значи това обаче за хората? Те ще откраднат ли нашата разбота и бизнесите на МЛМ-предприемачите? Ето какво мисля аз по въпроса:

Видео материал към статията:

В днешно време, когато хората чуят за изкуствения интелект си представят страшни машини, които искат да ни убият, да превземат земята и да ни заробят. Много от нас изпитват страх. Страх от това да изгубят своята работа и да се наложи да търсят нещо ново.

За съжаление трябва да се съглася с тях. Да, този страх е оправдан, защото изкуствения интелект, както и технологичното развитие на роботиката със сигурност ще замени много от нашите професии.

Едно обаче е добре да си споделим – колкото повече професии отпаднат, толкова повече нови ще се създадат. Колкото повече се развиват технологиите, роботите и изкуствения интелект, толкова по-ценно ще бъде да бъдеш човек.

Точно поради това Мрежовият маркетинг ще е изключително ценен за нас като МЛМ Предприемачи. Нашият бизнес няма да изчезне. Той ще продължава да се развива с огромни темпове.

Изкуственият интелект в Мрежовия маркетинг

Как така? Просто е. Няма как компютър да ви препоръчва продукти за вашето здраве. В днешния свят, ние разчитаме на блиизостта и разпознаването на себе си в другия човек, за да намерим човешкото, да проявим разбираме и да се свържем със света около нас. Ние никога няма да можем да се свържем с роботите по същия начин, както бихме могли с други хора.

Няма как изкуствения интелект, машините, да знаят за болежките ни и да ни направят тази лична препоръка, от която имаме нужда, която всъщност движи Мрежовия бизнес. Затова, приятели, спокойно. Ние имаме една професия, която тепърва ще продължава да се развива. Технологиите и изкуствения интелект само ще ни помагат.

В днешно време аз обучавам по темата „Работа с изкуствен интелект в мрежовия маркетинг“, защото съм на мнението, че ние трябва да се научим как да се възползваме от изкуствения интелект, вместо да се страхуваме от него.

Чрез различните апликации, които работят с изкуствен интелект, ние можем да създаваме много повече съдържание за социалните мрежи, да бъдем последователни, постоянни и всеки ден да бълваме съдържание, било то постове, видеа и какво ли не друго, което е полезно за нас. На изкуствения интелект му е лесно да ни помогне да създаваме това съдържание, и още повече, да го създаваме по-качествено. Всъщност изкуственият интелект може да замени наемането на различни професионалисти, плащането на заплати и услията, които са обвързани с намирането на екип.

Наистина много професии започват да изостават заради изкуствения интелект, но в мрежовия бизнес вие имате това преимущество, че само хора могат да продават на други хора.

С изкуствения интелект може да направите съвсем набързо едно видео, след това да го монтирате, да сложите субтитри и това да стане буквално за броени минути, вместо да ви отнеме, да кажем, два часа. С изкуствения интелект можете да спрете да живеете в социалните мрежи и да постигате повече с по-малко усилия.

С изкуствения интелект можете да създавате невероятни статии, постове с различна ценна и интересна информация за вашите последователи като например задавате въпроси на ChatGPT, взимате съдържанието, прилагате различни снимки или видео към него, и хоп - вие вече имате постове, които да привличат вашата таргет-група.

Целим се да привличаме хората чрез постовете и материалите, които създаваме, но нашата истинска работа остава в месинджър. Тъй като тогава ще имаме повече време, ние ще можем да го вложим в създаването на връзки и комуникацията с хора, което може да ни доведе до повече резултати.

Ако желаете да навлезете по-навътре по темата с изукствен интелект за Мрежовия маркетинг ще искате да видите и моя нов тренинг на този линк: https://www.ognyanov21.com/ai

Заключение

Ако искате да чуете още съвети от мен по темата, последвайте канала ми @ognyanov21, защото всяка седмица има безплатни материали и уроци за вас в Youtube. 

Изкуственият интелект не е конструкт на бъдещето, а част от настоящето, и ние трябва да се научим как да работим с него, вместо да се страхуваме от възможностите му. Научете се да използвате изкуствения интелект. Желая ви успех!

Сподели със своите приятели: