ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:24 февруари 2023 г
Посещения: 487

Какви видове срещи правя в Мрежовия маркетинг

Тази статия е инспирирана от въпрос, зададен от читател на моя блог,а именно: „Как, Вие, господин Юлиян Огнянов, правите семинари? Лично ли се срещате с хората или групаво в зала?“ Сега ще ви разкрия тайната си.

Видео материал към статията:

Да развиваш Мрежов бизнес е наистина нещо много интересно.То дава възможност да се срещаш с много хора и да прилагаш много различни техники подходи, които да ги апелират да се включат в твоя бизнес.

Това, което е много важно да знаем за мрежовия маркетинг е, че принципите винаги остават еднакви, само техниките се променят.

А те се видеоизменят на база на много неща, включително и технологичното развитие. Подходите ни към намирането на хора могат да бъдат различни, но принципът остава същия - да ги вдъхновим да ползват продуктите на нашата компания и да искат да се включат в нашия бизнес. Как обаче да намерим хора за тази ни инициатива?

Що се отнася до въпроса, дали лични, или групови, в заведение, или в зала, нека ви кажа, аз по какви принципи се ръководя. Всъщност има една стълбица на влиянието ни върху хората на база събитията, които организираме.

Какво ще рече стълбица? Под стълбица разбираме стъпките, които помагат да заформим контакти от тези срещи като на първото стъпало стоят личните срещи. Те влияят най-малко на хората, но пък ни дават възможност да бъдем най-точни в посланието си към тях. Ние избистряме своя индивидуален подход именно по време на нашите 1:1 срещи. Те са ценни за нас и са добра първа стъпка в осъществяване на комуникацията ни с даден човек.

На следващото стъпало са груповите срещи.

Груповите срещи се характеризират с това, че те обикновено са в заведение или вкъщи, особено ако се срещаме с три до пет човека. С тяхна помощ, ние можем да повлиям на хората повече, защото те виждат и други наши партньори, други хора впечатлени от продуктите или бизнеса ни, както и още кандидати като тях самите. Точно това е и причината защо тези срещи ни влияят повече от обикновените лични.

Третото стъпало се формира от срещите в зала.

Те имат още по-голямо влияние, защото, събирайки се в зала, с помощта на слайдове, музика, и цялостната атмофера наоколо, хората могат да си представят по-голямата картинка. По този начин ги карате да се поставят в една позиция, в която осъзнават, че те са искани на това събитие, и канени лично от вас, защото те са ценни. И точно това ги кара да поискат да учатсват във вашия бизнес.

Това е идеята, която стои зад тези видове срещи. Но виждате ли как не е винаги важно да следват точно този ред нещата и човек да минава през всичките тези стъпки? За мен е важна тази последователност, защото наистина може да се свърже и да откликне на хората около него и да ги накара да се чувстват специални.

И разбира се, четвъртото стъпало са големите събития на екипа, които включват всички души, обвързани с компанията ви. Те наистина имат силата да променят живота на човек и възприятията му за бизнеса.

Какво правя, когато отварям нов бранч в нов град например е да започна да организирам лични срещи с новия ми партньор. В много случаи това се случва онлайн, но понякога е хубаво да отиде човек и физически за един ден, защото си е друго да можеш да му покажеш, докажеш, разкажеш и т.н.. Винаги обаче започваме от личните срещи, а в момента, в който имаме вече двама – трима партньори, тогава се целим да направим групови такива в заведение, а може би след седмица – две ще се видим отново.

Хубавото е, че  хората с лекота се съгласяват на подобни срещи, защото те наистина са приятни, забавни, защото има продукти, има музика, атмосферата е наистина готина и е лесно да кликнеш с другите около теб.

Следващата стъпка е наемането на зала и организацията на голямо събитие

Това за да се случи, е важно едно: момента, в който вече в този град има достатъчно хора, които да събера и с които да напълня една зала. Това може да стане много бързо, защото и пет партньора да са, могат лесно да поканят по един – двама гости, така че винаги имам готовност за организирането на още места.

От там нататък аз продължавам да пътувам, за да съм там за срещите и презентациите в залата, а моите партньори в дадения град организират сами личните и груповите си такива. Тоест предавам на тях организацията покрай тези три стъпки, за които говорих до сега.

Това е моята тайна за това как смогвам да се срещам с толкова много хора и то в различни градове и как продължавам да се развивам.

Заключение

Надявам се, че съветите ми са ви помогнали или поне инспирирали за организацията на вашите събития.

Ако искате да научите за различни техники, както и как да бъдете успешни в Мрежовия маркетинг, то тогава ме намерете във Facebook (Мрежов бизнес в България), Instagram (ognyanov21) и YouTube (ognyanov21).

Желая ви успех и нека помагаме взаимно на повече хора в България да постигнат своите цели в Мрежовия маркетинг и покажат страстта и желанието си, за да създадем всички сборно един силен имидж в страната и по света.

Сподели със своите приятели: