ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:28 декември 2022 г
Посещения: 638

Как да гарантирате успеха си през 2023г.?

Знаете ли, че 87% от хората не постигат целите си определени за новата година? Защо това е така? Защото поставят цели без да планират своите действия или планът им не е достатъчно реалистичен и в един момент се отказват от него. В същото време, разликата между аматьорите и професионалистите в Мрежовия маркетинг е, че едните разчитат на късмета, а другите на следствието. Следствието от добре поставени цели, планирани действия и ежедневното следене за тяхното изпълнение. Тоест, ако не искате да разчитате на късметите от баницата за поредна година и сте решени да направите 2023г. най-успешната ви година до сега, прочетете тази статия и изгледайте видеото към нея!

Видео материал към статията:

Поставянето на цел без конкретен план е просто желание! Това научих още в самото начало на своята кариера, преди 13 години. Истината е, че когато започнах своя бизнес, аз смятах, че ще постигна успех бързо и не толкова трудно. И наистина в първите месеци бизнесът ми се развиваше добре. В един момент обаче, трудностите дойдоха и аз започнах да тъпча на едно място. След поредният неуспех, осъзнах, че трябва нещо да променя. Вероятно и вие сте уморени от думите "тази година ще бъде моята година!" или "Нова година, нов късмет!'. Не исках повече да разчитам на късмета!

Планирането е сигурният начин да постигнете целите си, тъй като ви дава конкретни стъпки за действие. А когато имаме план от ежедневни прости стъпки и го следвате, успехът е неминуем. Помислете, колко пъти сте искали да постигнете ново ниво в дадем месец или тримесечие, само за да завършите на същото ниво, а дори и по-ниско. На какво се е дължало това? Според вас, направихте ли необходимите действия, за да постигнете повече? А дали действията ви са съобразени с актуалните работещите техники на нашето време или, както се казва, кипи безмислен труд?

Няма нужда да ми пишете обратно писмо, аз знам отговора... не свършихте нужните действия и често се чудите какво точно да направите. В днешно време е пълно с хора, които изкарват огромно количество време в социалните мрежи, поствайки и надявайки се да постигнат успех, но незнаят какво точно да направят. Не бъдете от тях!

За да ви помогна в тази статия ще ви дам 3 важни стъпки, с които да гарантираме постигането на целите си.

Стъпка #1: Изгарящо желание за развитие

Още си спомням първите дни след като стартирах своя Мрежов бизнес. Буквално не можех да спя от вълнение и очакване на мечтите ми да станат реалност. Всяка една минута мислих за бизнеса си, създадох списък, присъствах на всяко едно обучение и правех възможно повече срещи. Понякога провеждах и по 4-5 срещи на ден, независимо от часа. Тогава срещите ми продължаваха повече време и аз раздавах себе си на 100% на всяка от тях.

На какво си мислите, че се дължеше всичкото това действие и старание. Точно така! Единствено на ЖЕЛАНИЕ! Желанието за успех, да достигане на мечтаните цели, това е горивото във вас, което трбява да ви кара да скачате сутрин от леглото и да започвате да действате. Силното желание да сбъднете мечтите си и вярата в това, също така, ще ви помогне да преодолявате първите трудности и дори да не ги забелязвате. Някой ви е отказал - голямата работа! Вие ще продължавате и ще създадете бързо своя първи екип. Резултатът ми тогава за първите 2 седмици учуди много от моите спонсори в бизнеса.

Да, желанието наистина е важно и имайте предвид нещо - вашите спонсори и лидери могат да ви дадат всичко, но желание няма как да ви дадат. То зависи изцяло от вас! 

Стъпка #2: Планиране на действията

Планирането е начинът, по който ще стигнеш сигурно от точка А до точка Б. Това са конкретните стъпки и нужните актуални с времето иснтрументи, които ще те доведат там където искаш.

За да можеш да планираш е важно първо да определиш в конкретика своите дългосрочни, средносрочни и краткосрочни цели, а след това да имаш анализ на изминалите си действия. В този ред на мисли, в нашият екип имаме инструмент, с който партньорите водят записки на своите ежедневни действия и по този начин могат да анализират. След малко ще разберете как да го получите като подарък от мен.

Разбивайки целите си на малки ежеседмични действия, лесно е да планирате и своите ежедневни стъпки. Какво е това, което ако правите, ще ви помогне да напреднете в кариерата? Помислете и опишете всичко. Количество срещи, продуктови представяния, групови срещи, пътувания... напишете всичко, което е необходимо да направите, за да напредвате. Посъветвайте се и с вашия Лидер. Сами разбирате, че създавайки подобен план и следвайки ежедневно неговото изпълнение вашият шанс за успех ще се увеличи многократно.

За втора поредна година аз имам желание да ви помогна да планирате успеха си, съобразявайки се с актуалните техники, които работят, за да направите 2023г. НАЙ-ДОБРАТА СИ ГОДИНА! Инвестирайте 5 мин. днес с чаша кафе и научете повече за предстоящия ми онлайн тренинг "Планирай успеха си през 2023г.": https://ognyanov21.com/plan2023

Записвайки се за тренинга ще получите като подарък и моя Планировчик за постигане на гарантиран успех!

Стъпка #3: Намери наставник

Какво наричам наставник? Наставникът не е просто твоят спонсор в бизнеса. Той може да не е достатъчно опитен все още. Това дори може да не е твоят Лидер, по ред различни причини. Наставникът е човек, който може да планира с теб, да наблюдава работата ти, да ти дава насоки и да ти бъде полезен в още много направления. Разбира се, най-добре е този човек да има интерес от твоето развитие или иначе казано да бъдеш в неговият екип. Затова помисли и избери своя наставник внимателно и стига той да е съгласен, действате.

Работата с наставник за мен е от изключителна важност и затова аз самия се старая да бъда добър наставник на своите нови партньори. В нашият бизнес е като в живота. Не можеш да дадеш на едно новородено бебе учебник за това как се ходи и да му кажеш "Хайде, като имаш прогрес ми се обади!". Трябва да си до него ежедневно, да му показваш и да го вдигаш, когато падне. А не е ли вярно, че всеки от нас има нужда от подобна подкрепа?

Като се замисля, наставниците могат и да се променят с времето, според вашите нужди от израстване. От един наставник може да вземете нещо важно за вашето начало, а от друг друго. Трябва да призная, че в един момент моят наставник дори беше човек, който по това време дори не подозираше за моето съществуване, тъй като аз гледах негови обучения без да се познаваме. Но това беше правилният човек за времето тогава, който ми даде много идеи, насоки и ми помогна да напредна.

Споделям това с вас, за да имате предвид, че постоянно трябва да търсите подкрепата. В нашата професия вие не сте сами и трябва да се възползвате максимално от това!

В "Мрежов бизнес в България" имаме кръг от наставници, които могат да ви бъдат полезни, когато имате затруднения. За научите повече натиснете тук!

Заключение

Често казвам на своите обучения, че успехът в Мрежовия маркетинг може да бъде гарантиран! Да, той може да е гарантиран за хората, които приложат нужното старание и изпълнят тези 3 основни стъпки, за които говорех в статията. Знаейки това, аз съм благодарен на професията ни, че ни дава възможност, с която можем да създадем живота си така, както искаме и всичко е в нашите ръце! Не забравайте това!

Желая ви успех!

 

Screenshot 2022 12 23 at 10.17.33

Научи повече за тренинга "Планирай успеха си през 2023г." като натиснеш тук:

https://www.ognyanov21.com/plan2023

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: