ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:29 август 2021 г
Посещения: 1043

Как да бъдем постоянни в действията си?

Постоянство… толкова пъти чуваме за него. А не би ли трябвало успехът в Мрежовия маркетинг да идва по-бързо и да не е нужно да прилагаме толкова старание? Често хората разсъждават така, но това просто не е вярно! Успехът в нашият бизнес идва чрез принципа на натрупването, за което е нужно търпение и постоянство в действията. Нищо достатъчно важно в живота ни не се случва от днес за утре, защо очакваме тук да е така? Освен това, времето, което минава е важно за всеки бъдещ Лидер в Мрежовия маркетинг, защото така той се изгражда като личност и трупа своя опит, който после предава на екипа си. Научете как да бъдете постоянни в действията си от тази статия и видеото към нея!

Видео материал към статията:

Мрежовият бизнес представлява развитие на мрежа от потребители на определени продукти или услуги, от които човекът развиващ мрежата получава процент от оборота. Съответно, за да получаваме големи доходи от нашия мрежов бизнес трябва да мине известно време докато мрежата ни се увеличи. За целта трябва да открием подходящите хора, желаещи да се обучават и развиват в нашата компания и екип, а това понякога не става лесно. Основата, за да се случи всичко това постоянството!

Да, в Мрежовия маркетинг може да се изгради колосален успех, но за това трябва време. Това обаче е и основната причина повечето хора да не постигат успех. Те просто не издържат изпитанието на времето и се отказват преди да достигнат успеха си. Още в началото на своята кариера чух от Лидерите си следното “В Мрежовия маркетинг или успяваш или се отказваш”. Вижте, ако човек не се е научил да плува или да кара колело, това не е защото се е провалил, а защото се е отказал. Ако продължи да опитва рано или късно ще се научи. Същото е и в Мрежовия маркетинг - човек просто не трябва да се отказва и рано или късно ще постигне целите си.

Това, с което мога да ви помогна в тази статия са три съвета за това как да намалим шанса да се откажем и как да сме постоянни:

Съвет 1: Приеми, че си тук за цял живот

Едно от най-важните неща, за да работите с постоянство е вътрешната ви нагласа. Вие трябва да вземете решение, че сте тук, за да промените живота си и да откриете ползите на Мрежовия бизнес, които ги няма на друго място. Колкото по-сигурни ставате, че това е бъдещето, което желаете, толкова по-издържливи ще станете. Пътят към успеха не е лесен, но ако сте взели твърдо решение нищо няма да ви откаже.

Човек, който не е взел подобно решение започва бизнеса, за да опита. Замислете се обаче, в живота много хора са добри в това да се отказват. И така, те срещат първите трудности и се отказват с думите "Опитах, но не стана. Не е за мен!". Аз лично смятам, че всеки може да успее в Мрежовия маркетинг, но не всеки е готов за това. Приемете, че сте в бизнеса за цял живот и действайте така сякаш няма как да не успеете.

Съвет #2: Приложи формулата за успех във всичко

Формула за успех във всичко е нещо, което научих по време на един специален международен тренинг, в който участвах, за да развия собствените си умения. Това е формула от три стъпки, които повтаряйки ние може да постигнем успех във всичко, с което сме решили да се захванем.

Първата стъпка е да планираме действията си и да определим цели за изпълнение. Втората стъпка е да приложим плана си на практика в действие за известен период от време. Третата е да анализираме получените резултати и да създадем нов план на тяхна база. По този начин чрез постояннен анализ и настройка на действията ни можем да постигнем всичко.

Съвет #3: Имай търпение и работи усърдно

В 12-те години от своята кариера се убедих в едно основно правило - когато имате очаквания за определен резултат често се разочаровате и това влияе на емоцията ви. Затова моето предложение за вас е нещо, което аз самият правя. Съсредоточете мислите и енергията си не в очакванията, а в процеса. Тоест, съсредоточете се в действията си и това, което ще свършите днес и тази седмица, а не в това какъв резултат ще получите за същото време.

Искам да ме разберете правилно. Целите са много важни и вие определено трябва да имате такива и да се стремите да ги изпълните, но ако фокусът ви тази седмица е в това какво вие ще свършите, а не какво ще получите насреща, вие ще действате много по-спокойно и уверено. Контролирайки действията си, вие неминуемо ще получавате и резултати. Но когато временния резултат не е това, на което сте се надявали, това няма да ви пречи. Без очаквания, залагайте на работа!

Заключение

Постоянство в действията е едно от най-основните качества, които трябва да развием, за да постигнем големият успех в Мрежовия маркетинг. Няма ли постоянство, няма да можем да изградим екип. Заредете се с енергия, вземете решение за успех и не позволявайте на нищо да ви спира!

Ако сте готови да вървите напред в Мрежовия маркетинг и искате да научите още стратегии и техники за успех, вземете моя основен курс “Стратирай успешно в Мрежовия маркетинг”. Натиснете тук, за да го получите сега: https://www.ognyanov21.com/kurs101

Желая ви успех!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: