ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:15 август 2021 г
Посещения: 1007

Съществува ли кратък път към успеха в Мрежовия маркетинг?

Много хора в днешно време смятат, че успеха в Мрежовия маркетинг трябва да бъде лесно постижим и едва ли не, това е начин за бързо и лесно забогатяване. Поради тази причина голям процент от тях казват, че искат да развиват сериозно бизнеса си, но едва правят по една-две срещи на месец и не спират да търсят краткия път към успеха. Нека ви кажа - лесен успех не съществува никъде и още повече в Мрежовия маркетинг! Колко срещи направихте? Колко пъти посетихте семинар или обучение на своите Лидери? Колко нови партньора съпроводихте в техния старт този месец? В Мрежовия бизнес успехът се постига точно толкова трудно, колкото и във всеки друг бизнес. Човек не бива да се замозалъгва, защото така си поставя нереални очаквания, които ще му изиграят лоша шега и скоро ще остане разочарован. Има ли всъщност кратък път към успеха и какво е необходимо да направим? Разберете в тази статия и видеото към нея!

Видео материал към статията:

Ако се чудите дали има кратък път към успеха в Мрежовия маркетинг аз ще ви кажа моето мнение и то е, че... ИМА! Казвайки това, осъзнавам, че вероятно не бихте искали да научите какъв е, защото едва ли ще ви хареса. Най-краткия път към успеха винаги е бил усърдния труд. Той ще ви направи успешни не само бързо, но и завинаги.

В живота много от нас са настроени да търсят лесното и поради това често хората започват нашия бизнес, заблуждавайки се, че ще кажат на 5 човека и те ще ги направят богати. Аматьорите в бизнеса ни разказват на новите си партньори как успеха може да се постигне без много труд и работа и дават за пример историите на успешните Лидери, които сякаш са станали такива от днес за утре. Помислете дали наистина е така! Ако чуете подобни твърдения моят съвет е да бягате далеч, защото "безплатното сирене винаги е било в капана за мишки". Успехът има цена и човек трябва да е готов да я заплати. Само така може да постигне това, което искате.

В Мрежовия маркетинг, въпреки липсата на сериозни финансови инвестиции, човек трябва да работа и да инвестира време. Да е готов да се обучава и да развива себе си. Да е готов да се справя с разочарования и откази, както и да свикне да действа с постоянство. Успехът, както навсякъде другаде, идва при тези, които го заслужат. Колкото по-рано разберете това, толкова по-добре за вас и евентуално ще имате шанс да постигнете целите си. Всичко това, разбира се, си заслужава, защото успехът в нашата индустрия ще ви дари с множество богатства и най-вече ще ви направи независими. Кой е готов да се потруди за това?

Къде е тайната на успеха в нашата професия?

Един съботен ден бях поканен да водя официално обучение на нашата компания. Обучението беше извън София в прекрасен хотел, изцяло заплатен за партньорите, които присъстваха на обучението. Бях поканен да водя част от обучението понеже вече бях достигнал до добри резултати и имаше какво да споделя с хората. След мероприятието при мен дойде един нов партньор, млад мъж с изкрящи очи, и ме попита: “Можете ли да ми кажете къде е тайната на успеха в нашия бизнес?”.

По приницип искам да кажа, че тайни в нашия бизнес няма. И даже, вообще никакви! Ако имаше такива, защо да ги крием от нашите партньори? Та нали развитието, оборота и успеха ни са общи. Всеки Лидер има искрен интерес неговите партньори да се развиват. Поради тази причина всичко, което трябва и можем ние показваме на нашите обучения, защото искаме партньорите ни да преуспяват. Та, какви тайни?!?!?

Все пак, аз виждам нов партньор, стои и чака да узнае някаква тайна. Разбирам, че трябва нещо да му кажа и започвам “Има тайна. Готов ли си да слушаш внимателно? Твоята задача е да чуеш по най-бързия начин 1000 “НЕ” от 1000 човека. Когато получиш 1000 отказа, бъди сигурен, че повече никога няма да мислиш за пари. При теб всичко ще бъде добре в бизнеса и в доходите ти. Запомни това!”

Новия партньор излуша “тайната” и най-интересното беше, че я възприе доста сериозно. Поздравления!

Какъв беше резултата?

След като мина около седмица този нов партньор дойде на поредния семинар на екипа ни. Видимо сияеше и беше доста доволен. Още преди семинара с него се заговориха други партньори и го попитаха:

- “Защо си толкова доволен? Колко партньора стартираха при теб за изминалата седмица?”.
Партньора отговори: “О, никой не е стартирал още”.

- “А колко кандидата имаш с теб на днешния семинар?”
“Нито един. Обещаха да дойдат, но никой не дойде”

- А тогава, защо тогава си толкова щастлив?”
“Вие не разбирате. През тази седмица аз получих 30 отказа. 30 човека ми казаха “Не”, а това означава, че ми остава да достигна още само 970 отказа и ще преуспея!”

Както сами разбирате, партньора се отнесе доста сериозно към тайната за успех в Мрежовия маркетинг, която му казах. Изглежда, че неговото желание за успех беше много по-силно от извиненията, които можеше да намери, досущ като повечето хора носещи се по течението.

В днешно време този млад човек достигна около 500 отказа и вече изкарва повече от 5000 лв. на месец. Както сами разбирате, той вече е усвоил тайните на успех в Мрежовия бизнес и може да ги предаде на своите партньори. Защо тези големи цифри не го отказаха от бизнеса? Защото желае успеха в мозъка на костите си! Защото мечтае за него и е готов дори на невъзможното. Поздравявам го! Много малко хора желаят успех в живота толкова силно като него. Ако искате и вие успеха толкова силно просто вземете за себе си тази формула и получате 1000 “Не” на вашето предложение и повече никога няма да мислите за пари до края на живота си. Нито вие, нито вашето семейство някога ще се притеснявате за пари, защото в Мрежовия бизнес дохода остава в наследство.

Заключение

Ето такава интересна тайна за успех има в нашата професия. Действията, които правите са най-важния критерии! Не казвайте "утре" - действате днес! Действайте сега! Най-краткия път към успеха е това да се обучавате ежедневно и да действате с постоянство. Създавайки си програма с точни и конкретни цели, вие ще имате карта за вашия успех и това ще бъде наистина най-краткият път. В допълнение на това вие ще получите от вашите Лидери система с най-добрите и ефективни техники за работа на готово. Не е ли това една необикновенна формула за успех! Следвайки плана си, скоро вие ще постигнете пътвите си по-големи успехи. Желая ви го от сърце!

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: