ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО КЪМ СТАТИЯТА
Публикувана на:27 февруари 2019 г
Посещения: 2535

Какво бих направил, ако сега започвах своя Мрежов бизнес?

Наскоро получих на имейла си следният въпрос: “Какво бихте направили, ако започвате сега своя Мрежов бизнес?”. Това е много интересен въпрос и въпреки, че във всяко начало е необходимо лично да минете през своите стъпки, уроци и грешки, за да натрупате опита си аз вярвам, че моите съвети ще са ви от полза. В тази статия и видеото към нея ще ви дам три основни точки, които са важни за мен от днешна гледна точка и смятам, че ще изиграят важна роля в развитието на всеки, който започва свой Мрежов бизнес. Всъщност, това са съвети, които ще помогнат дори и на опитни МЛМ Предприемачи затова вникнете максимално в тях. Ако разберете и използвате тези три съвета вие гарантирано ще си спестите поне няколко години от своето развитие в лутане и пътища без изход. Разберете повече в статията!

Видео материал към статията:

Въпросът, който ме провокира да направя тази статия може да се разбере и по следния начин: “Какво трябва да направя в началото, за да имам успех в Мрежовия маркетинг?”. И така, нека ви кажа какво аз бих направил, ако започвах сега от днешната си гледна точка на моя 10 годишен опит. Ето ги и моите три съвета за вас:

1. Известирайте повече в своето обучение

Първото, което бих направил със старта си е - да инвестирам повече в обучението си. Често това се пренебрегва от новите партньори, които смятат, че със наличните си хзнания и умения ще постигнат дълготраен успех в нашата професия. За началот веднага щях да намеря по спонсорската си линия нагоре човек, с който ми е приятно да работа и да започна да се обучавам от него. Щях да комуникирам с него ежедневно и да искам неговото мнение и препоръки за всяка моя стъпка. Също така бих инвестирал в различни курсове, както и посещение на събития на компанията и лидерите, за да мога да науча по-бързо това, което трябва да знам за своя бизнес. Известицията в себе си и своите знания и умения е това, което най-много ще ви се върне в бъдеще под формата на резултат.

2. Намерете модел на работа, който лесно да бъде дублиран от вашия екип

Следващото нещо, в което си заслужаваше да се съсредоточа бе да намеря модел на работа, който да бъде лесно дублируем. Говоря най-вече за начина по който представям бизнес възможността си и процеса по стартиране на новите си партньори. Една от грешките ми беше, че когато започнах в началото практически всяка моя среща се различаваше от предишната. Това се случваше, защото не знаех точно какво да правя и в следствие на това често си задавах въпроси като: “Дали съм казал правилното нещо?”, “Щеше ли да бъде по-добре, ако бях казал нещо друго?” и т.н. Това често създаваше у мен напрежение, чувство за несигурност и неувереност. Когато имах нов партньор той виждаше от мен все различни неща и това го объркваше. Тогава не знаех, че успехът в нашия бизнес идва най-вече от принципа на дублирането.

3. Поставете си реални цели и анализирайте действията си

Третото нещо, което щях да направя, ако започвах отначало е това, че щях да си поставя по-реални очаквания и цели за себе си. Целите ми щяха да бъдат написани конкретно - количество представяния на седмица, количество нови контакти, време за обучение и т.н. След това щях да започна да описвам всеки един ден, всяка една среща, всяко действие, което правя. Да си води дневник и да следя за определен брой срещи, колко хора са поискали продуктите, колко са пожелали бизнеса и всичко останало. Съвета ми е да си водите такъв анализ, за да можете да определите по-точно своите бъдещи цели. Ако искате да вървите уверено напред и да се възползвате от силата на Мрежовия маркетинг е важно да си поставяте реални и осъзнати цели.

Заключение

За да се постигне успех и да станем професионалисти във всяка една професия ще ни се наложи да натрупаме опит. Да бъдеш МЛМ Предприемачест не е толкова сложна професия, но сложното в много случай е да контролираш себе си и да имаш търпение да натрупаш опит, преминавайки през откази и трудности. Опита се трупа с времето и многото действия, които правим, но дали ще имаме търпението да минем през всичко необходимо? Четейки тази статия и видеото към нея представете си, че можете да използвате машина на времето и да си спестите години опит и грешки. Това е възможно! Просто използвайте моите три съвета.

Ако сте готови да вървите напред в Мрежовия маркетинг и искате да научите още стратегии и техники за успех, вземете моя основен курс “Стратирай успешно в Мрежовия маркетинг”. Натиснете тук, за да го получите сега: https://www.ognyanov21.com/kurs101

 

Ако ви е харесала тази статия, споделете я с приятелите си и вашия екип чрез бутоните за социални мрежи след статията. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин чрез бутона "Абонирай се сега!" най-долу.

Сподели със своите приятели: