Нека да се представя...

ognyanov

Здравейте, аз съм Юлиян!

Ще се представя описвайки накратко своята история и това как станах МЛМ Предприемач.

Още от много малък търся възможности да се развивам, да бъда първи, да се отличавам. Аз съм перфекционист и във времето разбрах, че е най-добре да работя за себе си и в ранна възраст тръгнах по този път.

Още на 14 годишна възраст, под влияние на моите родители актьори, аз открих музикалната сцена и творческите изяви. Влагайки цялото си желание и ентусиазъм бързо достигнах професионални нива в студийната работа, радио и телевизионна дейност. Мечтата ми беше да живея живота на световните звезди и да се радвам на подобни успехи.

След дълго търсене и работа аз разбрах, че е дошъл моментът да хвана живота си в свои ръце и на 24 годишна възраст за първи път открих своя фирма. Сферата, с която избрах да се занимавам и да вложа цялото си старание беше Рекламната дейност.

След около 2 години за първи път чух за криза и аз и моят партньор бяхме принудени да продадем бизнеса си, но с това моето желание за успех и свобода не престана. Все пак, аз съм благодарен за това, което се случи, тъй като получих ценни уроци и разбрах, че да имаш собствен бизнес не е лесно.

history

През 2009г. година, в търсене на това, което желаех, се появи и предложението да се заема с Мрежов маркетинг. От продуктите не разбирах, но ме впечатли качеството и най-вече маркетинг плана, като възможност за развитие. След кратко представяне на компанията и бизнеса като перспективи, аз взех решение да създам успешен МЛМ бизнес. За мен беше от голямо значение, че има хора, които ще ми покажат и ще ме научат как да постигна своите цели в бизнеса. Запознах се с хора, които вече бяха постигнали това, за което аз отдавна мечтаех.

Винаги съм мислил, че ако един човек постигне нещо, то всеки може, стига да положи нужните усилия. И така, започнах своя път в МЛМ със сериозно намерение за успех.

Още през втората седмица от своя старт проведох първото си мероприятие в зала, а след месец оборота ми беше вече над 2000лв. Бях длъжен да натрупам бързо своя опит и да се превърна в Лидер, тъй като моите партньори се нуждаеха от насоки и редовно ме заливаха с въпроси. След първите големи резултати, дойдоха и първите препядствия, които продължиха обучението ми. В архива си днес имам над 500 семинара и безброй обучения в зала, интернет и на лични срещи с моите партньори. Днес знам, че големия успех в бизнес идва, когато твоя екип е успешен. Тогава, когато го подкрепяш качествено и водиш с личен пример.

now

В настоящия момент развивам своя мрежов бизнес като основна дейност. Заедно с екипа си реализираме оборот от над 4 милиона лева на година и получавам стабилен пет цифрен доход всеки месец, което за една година се равнява на шест цифрена сума. Амбицията ми е да подкрепя още желаещи развитие хора, които да получават високи доходи от Мрежов бизнес. За да подкрепям качествено партньорите си създадох система за работа и обучение, която се развива и подсигурява възможността на всеки да успява. Постоянно инвестирам в развитието на екип си, провеждам семинари и тийбилдинги и се стремя да водя здравословен и активен начин на живот.

Благодарение на бизнеса си имам възможност да прекарвам много време със своето семейство и да пътувам по различни и интересни дестинации, за да се наслаждаваме заедно на живота. Перспективите, които имам пред себе си с бизнеса и компанията, която съм избрал са повече от това, за което съм мечтал и всичко изброено до тук ме кара да кажа - аз съм един щастлив и благодарен човек!

След личния си успех аз искам да има повече успешни МЛМ Предприемачи в България и по този начин да изградим едно добро име на нашата професия. Нека чрез нея помогнем на повече българи да подобрят финансовото си състояние и да постигнат повече в живота.

Научете повече за моя бизнес!

Ако желаете да увеличите дохода си с помощта на Мрежов маркетинг, но не занаете от къде и с кого да започнете - моето предложение е точно за вас! Изгледайте тази 15 минутна видео презентация и ако желаете повече информация попълнете формата за контакт под видеото.

ДА, ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯТА!